Home Uit & thuis Een date met Dexter of Matthew Perry

Een date met Dexter of Matthew Perry

Corbis
Nee, geen echte date, maar een afspraak voor de buis. Want Flair zocht voor jou de leukste tv-programma's van deze week uit. Neem die popcorn en dat glaasje wijn al maar bij de hand.

New Girl – seizoen 2

New Girl

Wat? 2BE herhaalt het tweede seizoen van de ontzettende leuke sitcom, die de Golden Globe- en Emmy-nominaties aaneenrijgt, rond de eigenzinnige Jess (Zooey Deschanel), die samenwoont met drie single roommates. Kleine tip van de sluier: in jaargang 2 wordt Jess ontslagen en gaat ze op haar eigen manier op zoek naar een nieuwe job. Tegelijk is de romantische spanning tussen haar en Nick te snijden…

Zeker kijken want…

Wij vinden Zooey Deschanel, de ster van de show, helemaal te gek! Ze is onze ideale 'roomie': met haar malle kuren zorgt ze altijd voor leven in de brouwerij, ze werkt steeds op onze lachspieren én ze heeft een ultrahippe kleerkast waar we stikjaloers op zijn… Wedden dat je enkele van haar typische looks kopieert en je bij de volgende kapbeurt weer vol voor 'bangs' gaat? Wij wel alleszins…

New Girl – 2BE – vanaf dinsdag 15 april, 19.45

Dexter – seizoen 8

Dexter

Wat? Na bijna 7 jaar, 95 afleveringen en 132 moorden viel in september 2013 het doek over Dexter, één van de meest verslavende series die ooit op tv te zien waren. In première voor Vlaanderen pakt Acht vanaf deze week uit met het achtste en laatste seizoen.

Zeker kijken want…

Wie wil er niet weten hoe het zal aflopen met de coolste serial killer aller tijden? Wordt hij ontmaskerd, of komt hij ermee weg? En wat met love interest Hannah, zoontje Harrison en zus Debra? Eén ding is zeker: ook nu spat het bloed en spanning van het scherm en zo hebben wij het graag.

Dexter – Acht – donderdag 17 april, 20.40

17 Again

17 again

Wat? Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell (Matthew Perry) is helemaal anders uitgedraaid dan hij had gehoopt. Zijn droom om een groot basketbalspeler te worden, viel aan diggelen toen zijn jeugdliefde zwanger bleek en hij noodgedwongen voor het gesettelde leven koos. Hij krijgt onverhoopt een tweede kans als hij op een morgen wakker wordt en weer 17 blijkt te zijn.

Zeker kijken want…

Hoewel het verhaal niet zo bijster origineel is – denk aan tijdreisklassiekers Back to the Future en Big – verdient deze charmante komedie absoluut een kans omwille van de grappige dialogen, het enthousiaste sfeertje en de uitstekende acteerprestatie van toen nog hunk-in-wording Zac Efron.

17 Again – VTM – vrijdag 18 april, 22.55