Home Uit & thuis Dit zijn de eerste beelden uit ‘GLOW’, de nieuwste serie van het...

Dit zijn de eerste beelden uit ‘GLOW’, de nieuwste serie van het brein achter ‘OITNB’

Onze nieuwste Netflixverslaving

Netflix
Het was even wachten op nieuws rond 'GLOW', de nieuwste serie van Jenji Kohan, het brein achter 'Orange is the New Black'. Maar vandaag onthulde Netflix eindelijk de eerste beelden. En die zien er veelbelovend uit!

De nieuwe serie 'GLOW', afkorting voor 'Glorious Ladies of Wrestling', vertelt het verhaal van enkele vrouwelijke worstelaars in het Los Angeles van de jaren 80. En meer bepaald dat van Ruth Wilder (Alison Brie), een werkloze, met zichzelf worstelende actrice. Als ze gebeld wordt voor een onconventionele auditie, grijpt ze haar laatste kans op stardom met beide handen aan en werpt zich in de met glitter en spandex besprenkelde wereld van het vrouwenworstelen.

GLOW

Naast werken met twaalf Hollywood misfits, moet Ruth concurreren met Debbie Eagan (Betty Gilpin) – een voormalig soapactrice die de industrie vaarwel heeft gezegd voor het moederschap – maar die terugkeert zodra blijkt dat haar ogenschijnlijk perfecte leventje niet is wat het lijkt. En aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een B-filmregisseur op retour, die de zware taak krijgt om deze bonte bende te begeleiden naar de top van het vrouwenworstelen.

GLOW

Naast 'Orange is the New Black' werkte Kohan eerder al mee aan 'The Fresh Prince of Bel-Air, 'Will & Grace' en zelfs 'Sex and the City'. 'GLOW' zal vanaf 23 juni te zien zijn op Netflix. Wij kunnen alvast niet wachten!

Lees ook: