Home Uit & thuis Dit personage zien we zeker terug in het 13de seizoen van ‘Grey’s...

Dit personage zien we zeker terug in het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

YAY!

Giphy
Onlangs wisten we jullie te vertellen dat we Sara Ramirez aka Callie Torres niet meer zullen terugzien in het 13de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Nog meer acteurs en actrices zijn momenteel aan het onderhandelen over hun contract, en eentje daarvan heeft net haar terugkeer naar het programma bevestigd.

Ellen Pompeo aka Meredith Grey zien we zeker terug in het volgende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’. Dit heeft iemand uit haar entourage bevestigd aan Deadline. Haar contract was eigenlijk afgelopen aan het einde van het twaalfde seizoen, maar dit wordt nu dus verlengd. Ook het contract van Sara Ramirez (Callie Torres) liep af, maar de actrice heeft besloten dat het welletjes geweest is.
 

via GIPHY

Ook andere acteurs zijn momenteel aan het onderhandelen over hun contract. Zo was het niet zeker of Justin Chambers (Alex) zou terugkeren, maar ook hij heeft getekend voor het dertiende seizoen. Verder zijn Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber) en Kevin McKidd (Owen Hunt) nog aan het onderhandelen over een mogelijke terugkeer naar het tv-programma.

Wil je nog meer lezen over 'Grey's Anatomy'?