Home Uit & thuis Deze Russische man lijkt als twee druppels wisseldrank op de echte Harry...

Deze Russische man lijkt als twee druppels wisseldrank op de echte Harry Potter

De gelijkenissen met Daniel Radcliffe zijn duidelijk zichtbaar

Instagram: anupliy / Reporters
Wij hebben al heel wat dubbelgangers op een rijtje gezet en dit is vandaag opnieuw het geval. Nikolai Posleda lijkt namelijk ontzettend hard op de Harry Potteracteur Daniel Radcliffe. Je zou bijna denken dat de man een paar slokjes wisseldrank (Potterheads will know) gedronken heeft…

Een citytrip naar Siberië stond nu niet meteen op onze bucketlist, maar als we de lookalike van Daniel Radcliffe met eigen ogen willen zien, hebben we geen keuze meer. Nikolai Posleda lijkt wel een kloon van de Harry Potteracteur. Hij draagt zelfs een gelijkaardig brilletje!
 

Volgens de Russische website TJournal werkt Nikolai in de merchandising en krijgt hij bijna dagelijks te horen hoe hard hij op Daniel Radcliffe lijkt. Ook zijn volgers op Instagram denken er zo over: ‘Het enige wat nog ontbreekt, is het litteken’.
 

Zijn vrienden hebben ongeveer vijf jaar geleden voor het eerst de gelijkenissen opgemerkt. Op straat wordt hij vaak aangesproken en mensen willen ook regelmatig met hem op de foto.
 

Nu willen wij natuurlijk weten of Nikolai ook zelf een Harry Potterfan is. ‘Ik heb alle boeken al minstens zes keer gelezen en ook herbekijk ik regelmatig de films’, aldus Nikolai. Oef!
 

Nog meer dubbelgangers: