Home Uit & thuis De tweede ‘Callboys’-aflevering gemist? Dit waren de niet te versmaden hoogtepunten

De tweede ‘Callboys’-aflevering gemist? Dit waren de niet te versmaden hoogtepunten

'Die kralen lijken precies op wratten.'

SBS Belgium
Miste jij gisteren de tweede aflevering van Jan Eelens 'Callboys'? Shame on you. Kijk uiteraard best zo snel je kan de volledige aflevering, maar wij tonen je alvast enkele hoogtepunten. Graag gedaan!

We beginnen met een welgemeend complimentje. Devon, Jay, jullie haren zagen er gisteren weer fe-no-me-naal uit. Effenaf!

via GIPHY
via GIPHY

Gisteren draaide alles om de Callboyspenissen en dan vooral om hun siliconen evenbeeld. Devon stelde zijn perfecte gepersonaliseerde blauwe dildo samen met een slangenbeweging, actieve eikelkralen én clitoris stimulerend nijlpaardstaartje.

di

Tot Wes hem aanraadde om eens op te zoeken waarvoor een nijlpaard zijn staartje juist gebruikt.

via GIPHY
via GIPHY

En Jay hem wees op het feit dat zijn eikelkralen gevaarlijk veel leken op wratten.

via GIPHY

Na verwijdering van de kralen én de substitutie van het nijlpaardje door een hondje, was het tijd voor de afdrukken van de Callboypenissen. En daarvoor was een enthousiaste, volhardende 'betonerectie' dé absolute topvereiste.

er

Ondertussen kregen we te zien waarom Jays schaamhaar niet te vinden was tussen de standaardopties van de gepersonaliseerde dildo's.

ok

En Wes? Die had om de een of andere mysterieuze reden geen zin om zijn penis in een 'cloner' te proppen… én hij werd daarbovenop al beatboxend gepest met zijn achternaam door Kjetl Benson van Fuck Army – Rudi van 'Van vlees en bloed' voor de vrienden. Wesley Biets? Of was het toch Wesley Beats…

via GIPHY

Uiteindelijk maakte Jan Eelen ook nog tijd om gans gamend Vlaanderen zich er aan te doen herinneren dat het ook jaren geen idee had waarvoor de naam 'Mario Bros.' stond.

via GIPHY

En na het opdraven van het 'Het eiland'-personage Hanz Rimmer kon ook deze week een verwijzing naar Jans populairste serie ooit niet ontbreken. Lob teh fa gnoj!

via GIPHY

En voor de allerallerallerflinkste kijkertjes bewaarde Jan Eelen zijn grootste verrassing tot het einde. De 'In de gloria'-dagtrippers kwamen plotsklaps de Vlaamse huiskamer ingewandeld. We love you, Jan!

via GIPHY

De eerste aflevering gemist? Bekijk hier de beste momenten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.