Home Uit & thuis Daar zijn ze weer: de naakte roeiers brengen dit jaar een kalender...

Daar zijn ze weer: de naakte roeiers brengen dit jaar een kalender uit tegen homofobie

En wij hebben al een voorproefje voor jullie!

Vimeo: Low Fat Media
Vorig jaar lieten we jullie al kennismaken met The Warwick Rowers. Dit jaar brengt het Britse roeiteam voor het negende jaar op rij een naaktkalender uit. De opbrengsten zijn ook dit jaar niet voor de groepskas, maar voor een goed doel.

Homofobie in sport

Dit jaar kozen de welgevormde roeiers van de University of Warwick opnieuw een bijzonder goed doel. Een groot deel van de opbrengst gaat net zoals vorig jaar naar Sport Allies, een organisatie die strijdt tegen homofobie binnen de sportgemeenschap. Het andere deel gaat naar het roeiprogramma van Coventry University. Met dat geld wil men het roeiprogramma toegankelijker maken voor studenten.

Een voorproefje…

Geniet samen met ons van de making of van de meest sexy naaktkalender die er bestaat. Een kalender kost zo'n 20 euro en bestellen kan hier. Doe het voor het goede doel, jongens!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Warwick Rowers Discuss YouTube and the New WR17 Calendar from Low Fat Media on Vimeo.

Wij zetten enkele van onze favoriete foto's van de schaars geklede jongens hun Instagrampagina op een rijtje. Someone's gotta do the job…

 

A photo posted by The Warwick Rowers (@warwick_rowers) on

 

A photo posted by The Warwick Rowers (@warwick_rowers) on

 

A photo posted by The Warwick Rowers (@warwick_rowers) on

Wij zijn fan! Dat is duidelijk.