Home Uit & thuis ‘Blind Getrouwd’: ‘Ik moet het gewoon toelaten. Hij is er altijd voor...

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik moet het gewoon toelaten. Hij is er altijd voor mij en ik zie hem ook echt graag’

VTM
Vier weken geleden gaven de koppels het jawoord aan een wildvreemde en binnen een week moeten de matches beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Uit volgende poll blijkt dat jullie vooral vertrouwen hebben in het huwelijk van Veerle en Nick, maar op de uiteindelijke beslissing is het nog even wachten. Spannend!

Eerlijk duurt het langst bij Sally en Mathias

Sally en Mathias hadden nog niet zo’n hechte band na vier weken, maar het koppel volgt de raad van de experten goed op. Samen brengen ze een avondje in de zetel door en stellen ze elkaar verschillende vragen om zo hun relatie sterker te maken. Volgens Mathias heeft zijn vrouw maar weinig interesse in hem en hij maakt van het moment gebruik om haar hierover aan te spreken. ‘In die vier weken moet je toch een beetje met elkaar gebabbeld hebben. Als het haar niet interesseert wat ik meegemaakt heb, zal ik ook weinig moeite terug doen’, geeft Mathias eerlijk toe.
 

‘Ik was er echt van verschoten dat hij dacht dit door desinteresse kwam. Ik had niet verwacht dat hij dit zo ging opvatten, want dit is totaal het geval niet’, aldus Sally. Sally vertelt dat dit gewoon aan haar karakter ligt en dat ze het gewoon is om op een andere manier iemand te leren kennen. Het gesprek was voor beide een moeilijk moment, maar het was wel nodig en zo kan de relatie van het koppel weer in de goede richting evalueren.
 

Tine en Ben blijven proberen

Intimiteit en fysiek contact is steeds een moeilijk punt geweest, maar het koppel blijft wel moeite doen. Zo leunt Tine aan bij Ben als ze samen in de zetel liggen en dat weet haar partner duidelijk te appreciëren. ‘Zo van die efforts zou meer mogen en het had ook wel meer gemogen in de afgelopen weken. Dit zou ons misschien iets sneller vooruitgeholpen hebben’, vertelt Ben. Voor Tine blijft het ongemakkelijk aanvoelen, maar ze kan het wel waarderen dat haar partner risico’s durft te nemen.
 

Tijdens hun laatste gesprek bij expert en seksuoloog Alexander komt de intimiteit tussen het koppel weer aan bod. Ben geeft toe dat hij zich aangetrokken voelt tot Tine, maar dit heeft bij Tine juist een omgekeerd effect . ‘Het schrikt mij een beetje af dat Ben dat eventueel wel ziet zitten. Het is op dat moment weer de harde tante die bovenkomt, maar dat weet hij op z’n minst dat hij dit niet van mij moet verwachten in de komende week’.
 

Doorbraakmoment bij Evelien en Nicolas

Bij Evelien en Nicolas ging het vanaf minuut één goed, maar toch is het voor de brunette moeilijk om zich volledig te geven aan haar partner. Door wat ze in het verleden allemaal heeft meegemaakt, schermt ze zich een beetje af, maar terwijl ze op restaurant zitten dringt het bij Evelien opeens allemaal door. ‘Ik moet het gewoon toelaten. Hij is er voor mij en ik zie hem ook echt graag. Toen kwam er voor mij echt een groot besef’.
 

Ook voor Nicolas was dit een doorbraak in hun relatie. ‘Dat was precies het laatste beetje dat ik heb doen verdwijnen. Ik voelde me echt supergoed en toen ik zag dat ze tranen in haar ogen kreeg, wist ik dat ze het had laten vallen’, aldus Nicolas.
 

Het koppel heeft elkaar de afgelopen weken echt gevonden. Evelien heeft begrip voor de kleine kantjes van Nicolas, maar ze heeft zelf ook enorm veel steun aan hem. ‘Ik had nooit durven hopen/dromen/verwachten dat het zo goed ging gaan. Hij is supergeduldig en begripvol, en dat is echt hartverwarmend'.
 

Veerle en Nick kijken naar de toekomst

Net zoals bij Evelien en Nicolas was ook bij Veerle en Nick de klink vrijwel meteen aanwezig. De afgelopen vier weken is hun relatie steeds in stijgende lijn gegroeid en kijkt het koppel bovendien al naar de toekomst. ‘We beseffen beide dat het snel en in een steile aan he gebeuren is. Soms denken we wel dat we even op de rem moeten gaan staan, maar dat lukt ons gewoon niet. Net omdat het zo goed klikt’, vertelt Nick. Veerle laat niet meteen in haar kaarten kijken, maar ook zij ziet zeker toekomstpotentieel in hun relatie. ‘Het begint serieuzer te worden en er komen ook meer gevoelens bij kijken. Nu besef ik echt dat hier op lange termijn wel toekomst in zit.’
 

Verder maken de twee ook tijd voor elkaars hobby’s en families. Zo gaat Nick samen met Veerle naar de yogales, al moeten we eerlijk toegeven dat hij geen natuurtalent is (sorry!). ‘Ik heb meegedaan om haar echte hobby te leren kennen. Dat zorgt er wel voor dat wij op dat gebied ook een bepaalde band kunnen creëren’, aldus Nick. Veerle weet zijn interesse alvast te appreciëren en voor haar is het een teken dat Nick zich wil inzetten voor hun relatie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.