Home Uit & thuis Bartel Van Riet gaat met deze BV’s back to basics in ‘Bartel...

Bartel Van Riet gaat met deze BV’s back to basics in ‘Bartel in het Wild’

Per aflevering krijgt hij gezelschap van twee bekende Vlamingen.

VIER
Bartel Van Riet trekt voor zijn nieuwe programma opnieuw de wilde natuur in. Maar deze keer kruipt hij niet alleen in zijn tentje, want per aflevering krijgt hij gezelschap van twee bekende Vlamingen.

Stop. Think. Observe. Plan. Dat is het nieuwe motto van Bartel Van Riet. De knapperd zal voor zijn nieuwe programma 'Bartel in het Wild' 72 uur proberen te overleven in een stukje natuur. Gelukkig krijgt hij per aflevering hulp van twee bekende Vlamingen. Met een lichte rugzak en zonder slaapplek vertrekt het trio naar de wildernis. 

Het is een stapje terug in de beschaving, een beetje afzien, maar op een plezante manier. 

Bartel ziet het helemaal zitten. Maar kijken de bekende gezichten er ook zo hard naar uit? Voor de eerste aflevering trok Bartel samen met Tatyana Beloy en Axel Daeseleire naar de wouden van Värmland in Zweden

Ik wil ze laten zien en voelen hoe fijn het is om je plan te trekken. 

Tatyana en Axel krijgen het al snel moeilijk, want een vis vangen in een bevroren meer is blijkbaar niet zo simpel. Later transformeert Axel in Indiana Jones en Tatyana viert haar verjaardag in stijl. Of toch niet? 

Bartel

Andere avonturen 

In een volgende aflevering zullen ex-K3'tje Josje Huisman en acteur Stefaan Degand hun survival skills mogen testen in het koude Lapland. En met zanger Bart Kaëll en klankman Pascal Braekman vertrekt Bartel naar de Canarische Eilanden. Wij kunnen al niet meer wachten tot Bartel zijn T-shirt nog eens uittrekt. 

'Bartel in het Wild' is vanaf donderdag 30 maart te zien op VIER.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.