Home Uit & thuis AHA: dit is de nieuwe succesformule van ‘Blind getrouwd’

AHA: dit is de nieuwe succesformule van ‘Blind getrouwd’

En ook over het Tine-incident heeft de expert nog commentaar.

Medialaan
Het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' kende een sprookjesachtig einde voor Stijn en Nuria. Maar dit jaar willen de experts het gebeuren afsluiten met meer dan één gelukkig koppel, en daarom kozen ze voor een andere aanpak. 'We hebben veel geleerd uit het eerste seizoen', vertelt seksuoloog Alexander Witpas aan Dag Allemaal. 

Evelien en Nicolas, Sally en Mathias, Veerle en Nick én zelfs Tine en Ben groeien steeds dichter naar elkaar toe. De koppels uit het tweede seizoen van 'Blind getrouwd' worden op de voet gevolgd, en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. 

Nieuwe succesformule 

'In het eerste seizoen lieten we de kandidaten vrij nadat we ze gekoppeld hadden', legt seksuoloog Alexander Witpas uit in Dag Allemaal. Maar die formule bleek enkel goed te werken voor Stijn en Nuria, dus gingen de experten op zoek naar een andere aanpak. 

Dit jaar hebben we bewust gekozen voor nog meer nazorg en gespreksmomenten. 

De 'Blind getrouwd'-experten wilden de koppels nog meer opvolgen en helpen tijdens het hele avontuur. In het tweede seizoen gaan de duo's inderdaad vaker op bezoek bij de verschillende experten. Ze praten dan eerlijk over hun relatie, en zo leren de koppels elkaars werkpunten kennen. Win-win! 

Incident met Tine 

Sowieso herinnert iedereen zich de felle woorden van Tine nog. Ze floepte er zomaar uit dat 'haar vorige ex ook geen knappe man was', en dat kwam natuurlijk hard aan bij haar kersverse man Ben. Maar dat voorval wil expert Alexander toch even rechtzetten. 'De kijkers vergeten dat de kandidaten elkaar op sommige momenten nog maar 48 uur kenden. Door de wekelijkse uitzending krijg je de illusie dat ze al weken getrouwd zijn.'

Gelukkig lijkt het erop dat woorden allang vergeven en vergeten zijn. Oef! 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.