Home Uit & thuis 9 nieuwe romantische films om dit weekend te bekijken

9 nieuwe romantische films om dit weekend te bekijken

Haal de zakdoekjes er maar bij

Giphy.com
2015 was een vruchtbaar jaar voor romantische films. Deze 9 tearjerkers komen net op tijd voor het eerste koude weekend van het jaar. Fleecedeken, popcorn en… actie!

romantische films 2015

1. The Longest Ride

Luke, een voormalig rodeokampioen, droomt van een comeback. Sophia, een kunststudente, staat op het punt haar carrière te beginnen in New York. Hun levens worden on hold gezet wanneer ze Ira ontmoeten. Hij vertelt hen zijn inspirerende levensverhaal.

romantische films 2015

2. Before we go

Een jonge vrouw haast zich om de trein te halen. Onderweg wordt ze overvallen. Vervolgens ontmoet ze een behulpzame man waarmee ze in één nacht een onwaarschijnlijke band opbouwt.

 

romantische films 2015

3. Love, Rosie

Rosie en Alex zijn al van kindsbeen af bff's. Wanneer Alex naar Amerika verhuist, worden ze van elkaar gescheiden. Hun band blijft wel bestaan, maar kan hun vriendschap de tand des tijds doorstaan?

 

romantische films 2015

4. Some Kind of Beautiful

Een losbandige professor ontmoet aan de universiteit de liefde van zijn leven. Hoog tijd om zijn levenstijl om te gooien. Maar dat verloopt niet van een leien dakje. Zo heeft hij een one night stand gehad met een afgestudeerde studente – de stiefzus van zijn huidige vlam – die zwanger van hem is. Complicated

 

romantische films 2015

5. Six years

De relatie van een jong koppel komt onder druk te staan als hun ideale toekomstbeeld plots niet meer zo realistisch lijkt.

 

romantische films 2015

6. Suite Française

De man van Lucille moet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog naar het front vertrekken. Ze blijft achter met haar schoonmoeder en vult haar dagen met piaonspelen. Lucille wordt verplicht om een Duitse officier (Matthias Schoenaerts!) in huis op te nemen. Hij was vroeger componist. De twee voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.

 

romantische films 2015

7. The Rewrite

Ooit had scenarioschrijver Keith het perfecte leventje. Een succesvolle job, een vrouw, killer looks… Maar dat was 15 jaar geleden. Nu is hij een gescheiden, uitgebluste vijftiger zonder werk. Maar dan heeft zijn agente een job voor hem gevonden: lesgeven in het scenarioschrijven. An offer he can't refuse.

romantische films 2015

8. The Age of Adeline

Blake Lively schudt met deze rol Serena uit Gossip Girl voorgoed van zich af. In The Age of Adaline speelt ze een onsterfelijke vrouw die geen dag ouder wordt. Mooi, tragisch en een echte tearjerker.

romantische films 2015

9. The Last Five Years

Eentje voor de musicalliefhebbers. Een actrice (Anna Kendrick) en haar man kijken terug op de laatste vijf jaar van hun relatie vanuit verschillende standpunten. Het verhaal wordt bijna volledig verteld met liedjes.

 

Beelden © www.imdb.com

Bekijk ook:

Deze eigenschappen vinden mannen echt belangrijk bij een vrouw

Dit stuk fruit zou je seksleven verbeteren

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.