https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Uit & thuis 7 dingen die je deze herfst moet doen

7 dingen die je deze herfst moet doen

Corbis
Heb je het al gemerkt? Het is herfst! De lucht wordt pittig, de kleuren anders, en je mag je dikke wollen trui weer aantrekken. Een film kijken is altijd leuk als het buiten koud is, maar wij vonden nog toffere dingen om te doen!

– Ga op internet op zoek naar een zelfplukboerderij bij jou in de buurt. Met een mandje tussen de bomen huppelen en appels plukken? Zo gezellig, en zo herfst!

– Herfst is Halloween en dan halen we al graag onze griezeligste outfit uit de kast. Organiseer deze herfst een keicool verkleedfeestje

– Ga op roadtrip. Maak een fijne muziekmix, trommel je lief of je vrienden op, en maak een lange autorit in België. Ramen open, meezingen en genieten van de mooie kleuren in de lucht en de bomen.

– Huur een bungalow. Omdat je in de herfst toch wel eens een bos van dichtbij moet gezien hebben, stellen wij meteen een volledig bosweekend voor. In een bungalow! Maak er een weekendje van en vergeet je warme pantoffels niet. En een vuurkorf!

– Trommel je vrienden op en maak een fantastische herfst-groepsfoto. Mutsen, sjaals, herfstblaadjes. De herfst is de perfecte achtergrond.

– Maak een soep die je nog nooit hebt gemaakt, of ga tenminste één keer in een soepbar een kom warme soep slurpen met alles erop en eraan. Ja, ook korstjes en kaas.

– Coole, grappige, schattige regenlaarzen kopen. En ze nog aandoen ook!

En jullie? Wat willen jullie deze herfst zeker doen?