Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gabriel Gastelum

Onze held van de dag!

CUTE: acteur gaat samenwonen met bejaarde buurvrouw en haar kat

Beginnend acteur Chris Salvatore (31) vond het heel erg dat zijn 89-jarige buurvrouw en beste vriendin geen voltijdse zorg kan betalen. Hij besloot dan maar samen te gaan wonen met haar.

Champagne makes the best friends

Toen acteur Chris Salvatore vier jaar geleden in het appartementencomplex van Norma Cook (89) ging wonen, werden ze al snel de beste vrienden. Hun vriendschap begon toen Norma, die vroeger interieurarchitecte was, de knappe acteur uitnodigde voor een glaasje champagne. Hij ging door een moeilijke periode in zijn leven en zij wilde wat gezelschap. Na urenlang praten werden ze onafscheidelijk.

 

Eten en mode

Ze konden het al snel goed met elkaar vinden omdat Norma vroeger heel veel homoseksuele vrienden had door haar beroep als interieurarchitecte. De twee praten vooral over eten en mode. Norma zal het ook niet laten om het te zeggen wanneer ze Chris' outfit echt not done vindt. Zelfs Norma’s kat Hermes is goede vriendjes geworden met Chris.

 

Leukemie

Norma is tien jaar geleden gediagnosticeerd met leukemie en komt nu op het punt waar ze voltijdse zorg nodig heeft. Ze heeft geen familie die voor haar kan zorgen en is helemaal alleen. Chris is de kleinzoon die ze nooit gehad heeft, en daarom besloot hij een tandje bij te steken toen Norma's gezondheid achteruitging en ze in het ziekenhuis belandde.

 

De vrouw kreeg te horen dat ze nog maar een paar maanden te leven had. Chris besloot om een GoFundMe-campagne op te starten, zodat zijn vriendin de nodige hulp kon financieren. Ze hadden voldoende opgehaald om Norma van het ziekenhuis naar Chris' appartement te verhuizen. Nu doet hij zijn best om haar laatste maanden zo comfortabel mogelijk maken.

 

Op Instagram kan je hun avonturen volgen onder de hashtag #MyNeigborNorma. Volg ook hun Youtube-kanaal, dat hilarisch is met quotes als 'A little Italian sausage is always good'.

 

 

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: News.com.au

Lees meer

ONDERZOEK: dit is de sleutel tot een jarenlange vriendschap

OMG: de vriendschap tussen deze kat en aap is gewoon té schattig

FOTO'S: 17 beestige bff's die tonen dat vriendschap voor eeuwig is

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '