Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Wat er echt gebeurd is tijdens die vakantie heb ik nooit aan iemand durven vertellen.'

Carl (39) over zijn ergste valentijn: ‘We hadden zo’n erge ruzie dat ik haar midden in Oostenrijk uit de auto zette’‘Bij ons is het elke dag valentijn.’ Fijn voor jou, maar voor veel koppels is het zelfs op Valentijnsdag zoeken naar romantiek. Van foute cadeautjes tot achtergelaten worden aan... een bergwand. Carl (39) vertelt over zijn ergste valentijn.


‘Toen ik een jaar of 21 was, ging ik met mijn toenmalige vriendin op een korte valentijnsskivakantie naar St. Johann in Oostenrijk. We waren toen ongeveer een jaar en drie maanden samen en keken uit naar een weekje skiën en ons kleine hotelletje met sauna op de kamer. Een gps was nog niet zo ingeburgerd als nu en dus reden we hopeloos verloren. Uiteraard de voedingsbodem voor een stevige autoruzie, die escaleerde toen zij weigerde de kaart boven te halen waarop ik de weg aangeduid had. Hoe vaker ik haar vroeg de kaart te nemen en zij weigerde, hoe bozer ik werd.

Gedumpt in Oostenrijk


We waren twee heethoofden bij elkaar en op een bepaald moment werd het geruzie me allemaal te veel. Zo erg te veel dat ik plots remde en haar uit de auto zette met haar valiezen erbij. Ik was zo ongelooflijk kwaad en ben een tijdje blijven doorrijden. Iets later stak de wroeging de kop op: “Wat heb ik in godsnaam gedaan?” en heb ik rechtsomkeer gemaakt, maar zij was al verdwenen. Ik ben dan maar op mijn eentje naar ons hotelletje gereden. Omdat we geen van beiden een gsm hadden, kon ik haar ook niet bereiken, dus moest ik haar ouders bellen om uit te leggen wat er gebeurd was en dat ik geen idee had waar ze was. Ik heb die week niets meer van haar gehoord, het werd een weekje vakantie op mijn eentje.

We hadden zo’n erge ruzie dat ik haar uit de auto zette met haar valiezen erbij, midden in Oostenrijk.


Pas toen ik weer thuis was, heb ik haar via haar ouders weer kunnen bereiken. Ze was eerst ontzettend boos op mij, wat begrijpelijk was, maar na een tijdje konden we er allebei eigenlijk wel om lachen. Ze was in het stadje waar ik haar afgezet had een café binnengestapt en de eigenaar – een kerel van onze leeftijd – had haar helemaal terug naar België gevoerd. Tijdens dat reisje hadden ze elkaar goed leren kennen en daarna zijn ze ook contact blijven houden. Toen moet hun romance gestart zijn. Ondertussen is ze getrouwd met die man en hebben ze samen twee kindjes.

Ik kwam haar onlangs nog eens tegen op LinkedIn en ze woont al jaren in Oostenrijk. Wat er echt gebeurd is tijdens die vakantie heb ik nooit aan iemand durven vertellen, ik zei dat we gewoon uit elkaar waren gegaan. Het klinkt als een ongeloofwaardig verhaal, maar het is écht waar (lacht).’

Meer straffe verhalen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '