Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hoofdredactrice Eva probeerde haar schermtijd op vakantie te verminderen, maar met weinig succes.

Eva’s edito: ‘Mijn vakantie bevatte coviddocumenten en -stress, maar ook zon, zee en zalige avonden’Sorry voor de holiday spam! De volgende weken komen mijn editofoto’s uit zonniger oorden. Maar geef toe: ik zou toch stom zijn om het niet te doen?


Een kiekje met zwembad op de achtergrond, waarop mijn benen net iets bruiner, mijn haren net iets blonder en – vooral – mijn wallen onbestaand zijn… Dat is toch leuker dan een snelle foto terwijl de salade van de lunch achter mijn laptop nog tussen mijn tanden zit? Dus ja, ik ben op vakantie geweest. Met de nodige coviddocumenten en covidstress, maar ook met de zo broodnodige zon, zee en zalige avonden. En wat deed dat deugd!

Schermtijd


Het plan was om ook mijn socialmedia-accounts met vakantie te sturen. Je leest in deze editie dat het best wel gezond is om regelmatig een Instapauze in te lassen. Maar dat plan had ik dus een beetje verkeerd ingeschat, want wat als je naar een bestemming gaat die zo mooi is dat die werkelijk gedeeld móét worden? En als je haar nu net perfect sunkissed is en je badpak eens goed zit? Het is vreemd dat het niet genoeg is om er dan ter plaatse van te genieten, maar dat ik ook erkenning zoek bij de mensen die thuis door de regen zijn blijven ploeteren. Zij vinden het vast niet erg als ik even níét uitgebreid verslag uitbreng. Maar ik was dus niet te houden. Mijn schermtijd ging nauwelijks achteruit. Dekselse postdrang (drang om te posten, dus)!

Nu zijn er ook wel veel momenten die niet gedeeld werden, want je ziet nu eenmaal alleen de perfecte plaatjes. Er was een spannende autorit door de bergen met mijn gevloek als constante soundtrack. Mijn rode zweterige hoofd bij de korte maar zeer intense hittegolf (denk: föhnwind). De tinto de verano die helemaal over mijn jurk gemorst was, of dat moment waarop ik weer besef waarom je met een strapless badpak beter gewoon meloentjes eet naast het zwembad en niet een spelletje beachvolley doet…

Eerst fotograferen, dan smullen.

Eerst fotograferen, dan smullen.

Eerst fotograferen, dan smullen.

Onze redactrices zochten (en vonden!) de allerleukste adresjes in
Roeselare voor een onvergetelijke citytrip. Laat je alvast
inspirerendoor hun hotspots op blz. 70 in Flair.

All lila everything.

All lila everything.

All lila everything.

Alles in lila op de set van de modeshoot op blz. 20 in Flair. Het
furry lila vissershoedje kon moderedactrice Catherine alvast niet
laten liggen.

Getest en goedgekeurd.

Getest en goedgekeurd.

Getest en goedgekeurd.

Beautyredactrice Lise testte het biologisch afbreekbare sheet mask
van Garnier! Ontdek meer tips van Lise op blz. 10 in Flair.


Start 2 Run

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '