Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eva zag haar trouwfeest deze zomer in het water vallen.

Eva’s edito: ‘De grote gelukken die we gepland hadden, hebben we door kleine gelukjes vervangen’



2020, wat een zomer. Het is een legendarische geweest, helaas for all the wrong reasons. Alle feestjes waren afgelast.




Nochtans hadden we een legendarische gepland. We zouden starten met een pre-honeymoon in Porto, vier dagen festival. Feest, muziek, zon en vrienden. Daarna zou een trouwfeest volgen. Een avond lang feest, muziek, zon en vrienden. Dan zou ik voor het eerst in mijn carrière eens een maand pauze nemen met veel tijd voor zon, feest, muziek en vrienden. De zon was er, maar de band speelde niet. Vrienden moesten netjes geteld worden in bubbels en optredens werden gecanceld. Nu, ik vind eigenlijk dat ik er amper over kan klagen. Er kon nu eenmaal niemand iets aan doen en het is veel erger voor de bands en eventorganisatoren zelf.

De grote gelukken die wij gepland hadden, hebben we wel netjes door kleine gelukjes kunnen vervangen. Het huwelijk stelden we uit, maar we maakten er wél een romantische dag met ons tweetjes van. En het regende die dag. Klein gelukske dat we dus niet écht ons trouwfeest hadden. Het festival werd een bubbelavond met ons tentje in de tuin van vrienden. En toen midden in de nacht bleek dat onze tent zo makkelijk op te zetten was en zo goedkoop was omdat die geen buitenzeil had, hadden we het geluk dat het toen niet regende.

Ik wist niet waar ik was, dus dit kon net zo goed een verre vakantie zijn!


Deze week was er een klein gelukske op wieltjes: een overnachting in de Flaircaravan. Na een succesvolle editie vorig jaar en een gastenboek vol lovende recensies was ik er écht nieuwsgierig naar. In Wange mocht namelijk iemand van de redactie een nachtje testen om het verslag te maken voor onze social media. Yes please! Waar Wange lag, wist ik eigenlijk niet, maar dat maakte het des te meer een avontuur. Een uurtje op gps rijden later wist ik eigenlijk nog steeds niet goed waar ik was, dus dit kon toch net zo goed een verre vakantie zijn?

Het was inderdaad zo heerlijk als het gastenboek deed vermoeden. Het natuurdomein rond de ecologische hoeve was gigantisch en er viel van alles te ontdekken. We kwamen uren tekort. We keken tot in de late uurtjes naar de sterren, gingen op muggenjacht en probeerden toch een paar uurtjes slaap te krijgen. Maar heel vroeg kriebelde het alweer (ook wel een beetje letterlijk, want we hebben niet alle muggen kunnen vinden). De wandeling rond het domein was nog mooier bij zonsopgang. Een uurtje later, bij het vallen van de eerste zonnestralen, was het warm genoeg om de natuurlijke zwemvijver in te duiken, samen met zo’n twintig kikkers. Een werkweek zo beginnen, ik kan het iedereen aanraden. Er was zon. Een feestje. Mijn vriend. Alleen die muziek… Kan je die snel weer aanzetten, beste minister van Cultuur?

Achter de schermen bij Flair:

Op de cover: Liesbet Leyers

‘Een verrassend leuke ervaring. Niet gedacht dat het mijn zelfvertrouwen zo zou opkrikken.’

Fotografe Tjorven: ‘Het interview was stevig geweest, tijdens de fotoshoot kwam de ontlading en werd de spanning er even afgedanst op Run the World (Girls) van Beyoncé.’

Moderedactrice Catherine en visagiste Florence maakten zich nuttig achter de schermen van onze modeshoot.

Het resultaat spot je op blz. 32 in Flair.nn

Chef lifestyle Judith: ‘Aha, ik ben blijkbaar een Frans type in de badkamer! Deze twee no-nonsensetoppers zijn al jaren een vaste waarde in mijn kast.’

‘In Flair ontdek je deze week wat je van de andere landen kan leren op beautygebied.’

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '