Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eva verloor een voor haar heel waardevolle ketting in een paskamer, terwijl ze eigenlijk niet voor zichzelf ging shoppen. Slechte karma?

Eva’s edito: ‘Was ik mijn Rosie-ketting kwijtgeraakt als straf voor mijn shopgedrag?’Mijn lief en ik zouden dit weekend nog eens naar een feestje gaan. Lekker zoals vroeger tot in de vroege uurtjes dansen. Dochter naar de grootouders, mijn lievelingsjurk hing klaar.
Maar als ik ’s avonds van outfit wissel, voel ik het gemis meteen. Mijn Rosie-ketting zit niet meer om mijn hals met het amulet met haar naam erin gegraveerd vlak bij mijn hart. Paniek. Want die ketting is meer dan gewoon een juweel, het is een soort talisman waar ik heel wat geloof aan hecht. Ik hou ze in mijn handen op moeilijke momenten en draag ze altijd – maar dan ook altijd – als Rosie niet bij mij is.

Een half uur later vindt mijn lief mij in tranen tussen een berg wintertruien. Want misschien vloog ze wel uit toen ik té wild enthousiast van outfit wisselde. Maar nee. En toen kwam het besef. Ik was ook nog even een jurk gaan passen toen ik op zoek was naar kerstcadeautjes en ‘echt niet voor mezelf zou gaan shoppen’. Maar ja, de jurk was echt een snoepje. Zou ik ze in de paskamer verloren zijn? Als straf voor mijn shopgedrag?

En zo voelde het verlies van dat ene kleine ding plots als een veel groter karmaprobleem. ‘Koop ze gewoon opnieuw, en als je ze terugvindt heb je dubbel geluk’, hielp een vriendin via WhatsApp. Getroost door die noodoplossing werd het toch nog een heel leuke avond. En met piepkleine oogjes ging mijn lief de volgende dag in die ene paskamer kijken. Ze hadden mijn ketting gevonden! Allerliefste mensen van Arket in Antwerpen: heel veel goeie karma voor jullie in 2020!

Achter de schermen bij Flair:

Wij vierden kerst op de redactie, met een heerlijke feestmaaltijd geleverd door Deliveroo.

Dank je wel!nn

Mijn bobonne was – net als de krasse oma’s in Flair deze week – een flinke inspiratiebron.

Zij vertelde me twintig jaar geleden al over de voordelen van meditatie en ayurveda. Haar tijd ver vooruit!nn

All the jingle ladies van flair.be!Je leest Eva’s edito elke week online: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '