Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Deze week vind je in Flair de verhalen van Hanne, Marloes, Ellen en Bryan die gebeten zijn door de kampeermicrobe.

Eva’s edito: ‘Kampeermateriaal compact inpakken? Ik ben al blij als ik alles in één toilettas krijg’Op Pinterest heb ik behoorlijk wat kampeerfoto’s in mijn mapje met droomreizen staan. Je kent het wel: zo’n tentje in een onmetelijk landschap, een kampvuurtje, marshmallows… Gezellig kamperen, meer heb je niet nodig, toch? Wel, ik moet eerlijk toegeven: ik wel.


Uit mijn jeugd herinner ik me vooral kampeervakanties, want die deden we elke zomer. Ik vond het fantastisch, zeker toen mijn broer en ik onze eerste eigen tent kregen, die we net iets verder, maar nog steeds binnen gehoorsafstand van onze ouders mochten opzetten. De vrijheid!

Daarna zette ik het kamperen nog wel wat door op festivals, maar na die ene Pukkelpopeditie was het over & out. De tent was vorige keer niet zo goed ingepakt en gecheckt, dus het zeil bleek lek. Na een dagje crowdsurfen kwamen we aan bij een tent met in het midden een klein meertje. We sliepen die nacht in de auto. Daarna kwam het nooit meer helemaal goed met mij en kamperen. Te koud. Te warm. Te nat. Te veel muggen.

Glamping


Glamping probeerde ik wel een keer in Spanje. Heerlijk! Maar eerlijk? Veel heeft dat niet te maken met camping. Oké, we sliepen in een tent en moesten naar een gemeenschappelijke douche, maar daar eindigde de vergelijking. De tent had een kledingrek, een écht bed met heerlijke dons én een muskietennet. Da’s dus eerder een hotelkamer zonder muren. Maar ik hou wel van het gevoel meteen te kunnen ontspannen wanneer ik aankom.

Ik ben ook niet zo’n goeie planner. Weken op voorhand een route uitstippelen? Nee, ik lees de reisgids ter plekke wel. Al dat kampeermateriaal checken en goed, compact inpakken? Ik ben al blij als ik alles in één in plaats van in drie toilettassen krijg. Voor dit nummer deed ik de shopping bij het kampeerstuk, en dat vond ik wel erg leuk. Weer een paar foto’s bij op mijn Pinterest. Zal ik het volgende zomer toch nog eens proberen?

Achter de schermen

Streepjesinspo

Streepjesinspo

Streepjesinspo

Een gestreepte bloes is een klassieker, aldus onze moderedactrice
Catherine. Op blz. 24 in Flair ontdek je nog veel meer
strepeninspiratie.

Model voor één dag

Model voor één dag

Model voor één dag

Beautyredactrice Charlotte: ’Helaas kwam een van onze modellen niet
opdagen, dus moest ik zelf inspringen. En dat in de voorlaatste
week voor mijn zwangerschapsverlof. Gelukkig was visagiste Marie er
om mijn walletjes weg te masseren!’ Het resultaat zie je op blz. 32
in Flair.

De magie van wildkamperen

De magie van wildkamperen

De magie van wildkamperen

Reisjournaliste Marie: ‘Het allerleukste vind ik kamperen in landen
waar wildkamperen toegestaan is. Je tent opzetten waar niemand
anders te bespeuren valt vind ik echt magisch.’ Meer happy campers
vind je op blz. 51 in Flair.


Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '