Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Alsof het gisteren was dat je elkaar voor de laatste keer zag, zelfs al is het jaren geleden.'

Eva’s edito: ‘Hoe leuk is het dat je via Instagram levens kan blijven volgen’Het socialmediagebruik van hoofdredactrice Eva is met 45 procent gestegen. En ze weet hoe dat komt. ‘Het was op z’n minst gezegd niet de beste week van de zomer.’ Dus schuimde ze Instagram af en verdronk ze in anderen hun feed.


Veel vakantiebestemmingen kleurden oranje of donkerrood, andere liepen onder water. Huizen, dromen en levens spoelden weg. ‘Waar kunnen we nog naartoe?’ vroeg iedereen zich even af. ‘Wat doen we toch met onze planeet?’ En dan waren er ook nog de kleine probleempjes. Mijn fiets werd gestolen en ik maakte ruzie met een buurman. Dus lag ik een paar nachten wakker en verdronk ik in de feeds van mensen die op betere plekken zaten.

Een BV die heerlijk aan het rondreizen was na de nodige covidtesten en die de prachtigste baaitjes en bars bezocht op zonovergoten plekken. Een influencer die België achterliet en op een hippe surfspot haar nieuwe roots zou zoeken. En ik zocht ook alle mensen over de hele wereld op die ik in een vorig leven leerde kennen op perstrips en reizen. Zo is er Sara, die gids was in Oman. Of Joni, een dichteres die ik leerde kennen op een glamping in Spanje en die nu throwbacks naar al haar precovidreizen naar Bali post. Of Trixie, een meisje dat mee op yoga surfvakantie was in Marokko en nu woont en werkt in New York.

Het is zo leuk dat je via Instagram gewoon hun levens kan blijven volgen, alsof het gisteren was dat je elkaar voor de laatste keer zag, zelfs al is het jaren geleden. Zo reis ik dan toch een beetje rond vanop mijn eigen gsm. Dat gevoel zit ook in deze Flair. Je kan even meekijken bij (en jaloers worden op) mensen die voor hun job altijd een beetje op vakantie zijn. Onze toerismespecialiste Marie tipt de prachtigste plekjes in Europa. En onze columniste Anaïs schrijft weer een brief uit Amerika. Ik droom nog een beetje weg….

Achter de schermen:

Enthousiaste reactie

Enthousiaste reactie

Enthousiaste reactie

Een reactie zo enthousiast als die van lezeres Raya zagen we nog
nooit. Ze was dolblij met haar nieuwe kapsel. Creative director
Hilde van Dirk De Witte pinkte zelfs een traantje weg. Het
resultaat zie je in onze kapselproductie op blz. 36 in Flair.

Lekkers in beeld brengen

Lekkers in beeld brengen

Lekkers in beeld brengen

Wat een moeilijke job heeft foto- en videografe Lissa: al dat
lekkers in beeld brengen en er pas achteraf van kunnen proeven.

Twee anders gekleurde benen

Twee anders gekleurde benen

Twee anders gekleurde benen

Chef lifestyle Judith: ‘Hoe het komt dat ik met twee anders
gekleurde benen in het vaccinatiecentrum zat? Als je bij Flair
werkt, weet je meteen dat het gaat om een stuk waarin selftans
worden getest! Lees alle reviews hier.’

hier


Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '