https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Halverwege mijn vakantie kreeg ik keelpijn en een hoest. Toen sloeg de angst me meteen om het hart.'

Eva’s edito: ‘Dat we zo snel weer zoveel stappen terug zouden moeten doen, had ik niet verwacht’Zo, als ik dit schrijf, zit mijn vakantie erop. Wekenlang las ik Flair gewoon rustig in de hangmat, met een aperitiefje erbij, en schreef ik alleen dit edito (vaak net tegen de deadline aan, sorry collega’s!).
Offline gaan viel me veel makkelijker dan gedacht. We hadden er immers nogal een periode op zitten met z’n allen. Bijna geen écht contact met de collega’s, alleen oneindig veel haperende zoommeetings. Een restyling waar we allemaal heel trots op zijn, maar zonder het feestje achteraf (komt er nog, echt waar!). En elke week alles herdenken vanwege dat ellendige virus dat ons in zijn greep houdt.

Het deed deugd om even afstand te nemen. Om andere magazines te lezen zonder ze telkens te vergelijken met het onze. Om met bubbelvrienden te praten over alles behalve werk. Maar op het einde begon het te kriebelen. Ik had zin om terug te gaan. En ook wel een beetje een onrustig gevoel. Zo’n beetje zoals voor een examen waarvan je de leerstof veel te vroeg hebt geleerd en niet meer aan de herhaling toekwam. Zou ik het nog wel kunnen? Wat deed ik ook alweer hele dagen?Morgen weet ik dat vast weer.

Ik keek dus uit naar mijn eerste werkdag als was het een 1 september. Hoe zou het met de collega’s zijn? Vakantiefoto’s vergelijken. Wie had de leukste staycation? Ja. Dat valt dus even tegen. Want mijn eerste werkdag zit ik alweer – net zoals 137 dagen geleden voor de eerste keer – in mijn home office. Klaar voor een nieuwe ronde opgelegd thuiswerk. Ik woon namelijk in die brandhaard van ons land. Daar waar ze het hopelijk snel een pak beter gaan doen en waar ik nu mijn avondlijke wandelingen met mondmasker (wear the damn thing people!) het best tegen 23u30 afrond. Dat we zo snel weer zoveel stappen zouden moeten terugzetten, had ik niet verwacht. Niemand misschien. Daarom ging het zo hopeloos mis.

Wij waren best voorzichtig. We hadden een uitstekende bubbel, die we vooral buiten zagen. En dat gaf wel leuke momenten: een kampeerfeestje in de tuin (3 tentjes), een vervangtrouwdag waarop we met ons tweetjes een privéwellness met zwemvijver afhuurden en ’s avonds in onze trouwkleren een zomerbar deden met onze bubbelvrienden, een wandeltocht door België en een huizenruil met mijn ouders. Maar halverwege kreeg ik toch keelpijn en een hoest. En toen sloeg de angst me wel meteen om het hart. Ik voelde dat ik zelf niet erg ziek werd, maar wat als ik iemand besmet had! Dat is zo’n eng gevoel. De dokter stelde me meteen gerust, maar gelukkig mocht ik toch een test. Negatief. Nog nooit zo opgelucht geweest om een ‘minnetje’ op mijn rapport te krijgen! Dus ja, ik maak mijn bubbel met plezier weer kleiner en blijf weer wat meer binnen. Want dat wachten op die test was nog het meest zenuwslopend moment in heel deze crisis. Volhouden, nog maar eens!

Achter de schermen bij Flair:

Op de cover: Catherine

‘Als redactrice op de cover gaan – in bikinitop dan nog – vergde best wat moed. Gelukkig waren mijn collega’s er om me aan te moedigen.’

Beautyredactrice Charlotte gaat een weekendje weg en neemt mee: het miniflesje droogshampoo van Batiste dat je deze week gratis bij Flair krijgt.

Zon(dig)dag opnemen is ook een klein beetje acrobate zijn.

Videografe Lissa weet er alles van!

Fotografe Irmy: ‘Ik vond het best spannend om spontane foto’s te maken van zusters. Gelukkig waren het drie heel coole madammen en stralen de foto’s dat ook uit.’

Lees Flair in onze app


Blijf jij dezer weken net als wij zoveel mogelijk in je kot? Daar zijn we uiteraard op voorzien! Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content