Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week in Flair: onze Self-lovespecial met BOOST! én een zonnecrème voor maar € 2,50 extra.

Eva’s edito: ‘Flair en BOOST! delen een missie: vrouwen van het diëten af krijgen’

Ik had hen al op Instagram gespot, die twee frisse meisjes die zo enthousiast en vastberaden een nieuwe gezondheidsapp lanceerden zonder het ooit over diëten of ideale maten te hebben. In volle lockdownmood zorgden Gudrun Hespel en Celien Rombouts voor een verfrissende, nieuwe en vooral erg gezonde aanpak van zelfzorg die aansloeg.


Toen ze me uitnodigden voor hun podcast, bleven we achteraf nog lang napraten. Toen we dit jaar weer aan onze self-lovespecial begonnen – telkens dé aftrap van een zomer zonder kop- of lijfzorgen – dacht ik dan ook meteen weer aan hen. ‘Wat zouden jullie ervan vinden om een Flair te maken?’ mailde ik. Meteen kreeg ik een mail vol uitroeptekens terug: ‘Jaaaaaa!!!!’

Dus gingen we bij Gudrun in de tuin zitten voor een allereerste FlairxBoost- kick-off. En weer raakten we niet uitgepraat. Met die eerste brainstorm hadden we wel tien Flairs kunnen vullen. Het is zo fijn om te zien hoe een gedeelde missie tot zoveel creativiteit kan leiden. Want ja, we delen een missie: om alle vrouwen een beter mentaal en fysiek gevoel van welbevinden te gunnen. En dat doen we door hen van het diëten af te krijgen.

Wat deze twee onderneemsters ook toevoegden aan dit nummer, is een enorme expertise vanuit hun professionele achtergrond. Gudrun is personal trainer en psycholoog, Celien is diëtiste. Ze zullen je er niet alleen van overtuigen dat een dieet niet werkt, ze kunnen je ook uitleggen waarom dat zo is. Én ze zijn niet te beroerd om te tonen dat zij dit ook uit persoonlijke overtuiging doen (lees het pakkende stuk over body commenting van Gudrun!). Dat alles combineren ze met een mateloos enthousiasme en een vrolijkheid die aanstekelijk werkt. Al vanaf mijn eerste ontmoeting met hen ben ik fan. Ik hoop jullie ook!

Flair Summer Giveaway


Zes weken lang organiseren we een heuse Summer Giveaway waardoor je telkens bij je Flair een leuk cadeautje krijgt. Deze week bij je Flair: zonnecrème voor maar 2,50 euro extra.

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '