Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Elisabeth Bungeneers

Op 20 oktober organiseerden we het eerste Flair Chillax-event in Oostende.

Eva’s edito: ‘Ik sliep niet en zag het Flair-event letterlijk in het water vallen’

Op 20 oktober hadden we ons eerste Flair Chillax-event in Oostende. Zelf ging ik een dagje vroeger om mijn gezin alvast trots de Flair-routes te tonen.


Het goot de hele dag, de kraan ging helemaal open. We trokken langs de mooiste shops, waar mijn man zich zorgen maakte over hoe we daar stonden te druppen op al die mooie spullen. Daarna gingen we richting beachbar Phare East op Oosteroever, want: ‘instant vakantiegevoel’ had ik in de gids geschreven. Vorige keer keek ik hier uit op surfers. Vandaag was het uitzicht, euh... grijs. Wat later gaf zelfs mijn paraplu het op. En Rosie viel nog even uit de buggy recht in een plas.

We droogden op bij Mommy’s Bastards, waar pancakes en burgers troost boden. ’s Avonds lagen we met z’n drieën in ons hotelbed (door de stress waren we ons kinderbedje vergeten), de verwarming vol natte sokken. ‘Jullie routes zijn prachtig, misschien zien we het morgen beter, zonder regen’, sprak mijn man. Ik sliep bijna niet, zag het hele event al letterlijk in het water vallen.

Maar zoals dat gaat in Flair-sprookjes, zag ik zondag een prachtige lucht boven de zee. Al ruim vóór 10u stroomden de enthousiaste lezeressen en collega’s toe in de rooftopbar om hun goodiebag en routeplan op te halen. Overal in de stad zag je Flair. Er werd gelachen, geshopt en genoten. ’s Middags hadden we een mooie opkomst voor onze talks in Upstairs Hotel. Voldaan lagen we ’s avonds met z’n drieën in het hotelbed. Buiten begon het te regenen.

Achter de schermen bij Flair:

Waar ik mijn outfitinspiratie haalde? In onze modereportage over Londen van enkele weken geleden.


Zoek de vijf verschillen!

Collega Marie geeft een inspirerende talk over fotograferen met je smartphone.


 

Hoe leuk was onze Chillax-dag in Oostende?!


Dat vraagt om nog een editie![td_smart_list_end]

Je leest Eva’s edito elke week online: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '