https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar nu wil Eva keuzes maken, schrappen in de agenda, minder ‘moeten’.

Eva’s edito: ‘Ik was jaren een overtuigd aanhanger van de “druk, druk, druk”-cultuur’Ik schrijf dit edito terwijl de redactie leeg is. Hier komt geen foto van met #nevernotworking, want het ziet er oprecht niet uit. Ik maak er ook liever geen gewoonte van.


Ik was jaren een overtuigd aanhanger van de ‘druk, druk, druk’-cultuur. Door alle ballen in de lucht te houden, voelde ik me interessant, slim, stoer en geslaagd. Tot er eens een bal naar beneden donderde en me recht in het gezicht raakte.

Want door altijd ‘aan te staan’, maak je fouten. Dan boekte ik twee afspraken op hetzelfde tijdstip, kwam ik overal te laat en was ik vast geen goede vriendin.

Op zich is mijn leven met een kind en een spannendere job erbij niet rustiger geworden. Toch wil ik minder vaak ‘Druk, druk, druk’ antwoorden als ze me vragen hoe het gaat. Daardoor ga ik keuzes maken en schrappen in de agenda. Minder ‘moeten’.

Ik weet dat het onmogelijk is om in deze periode van mijn leven én te presteren op mijn job, een vegan dieet te volgen, alle hotspots te bezoeken, flink te sporten, een verzorgde manicure te hebben, mijn dochter elke dag Pinterestproof te kleden én ook nog eens alle hippe series te volgen. Something’s gotta give.

Maar niet de hippe serie van het moment, ‘Fleabag’. Die reeks (deze week trakteren we je GRATIS op het integrale eerste seizoen) is je tijd waard. Ondeugend, lekker tegendraads en uitgesproken feministisch. Een must! Skip er gerust die sportles voor, want je traint je buikspieren ook door te lachen.

Achter de schermen bij Flair:

Er werd genoten van ons erotisch kortverhaal van twee weken geleden.

Voor herhaling vatbaar?nn

De keuken van redactrice Robine als ze een recept uitprobeert voor Zon(dig)dag, elke week op Flair.be.

En zo goed zit de sfeer dus altijd bij ons op de set.

Redactrice Catherine krijgt een knuffel van model Sarah.Je leest Eva’s edito elke week online:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content