Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week in Flair geven drie lezeressen onze styliste Marieke carte blanche om voor hen een droomoutfit samen te stellen.

Eva’s edito: ‘Wat is dat zelfs, een avondjurk? Elke jurk kan op elk moment, zelfs die met pailletten.’Deze week geven drie lezeressen onze styliste Marieke carte blanche om voor hen een droomoutfit samen te stellen. Op basis van een moodboard en wat rake modevragen ging ze shoppen voor een leuke look voor hen.


Eerlijk, ik vind het elke keer wonderlijk om te zien hoe ze met zoveel smaak budgetvriendelijke outfits samenstelt die als gegoten zitten. Want iemand stylen is écht een kunst, en eentje waar je iemand heel gelukkig mee kan maken.Ik krijg er elke dag een beetje een lightversie van. Een leuke bijkomstigheid als je bij een lifestylemagazine werkt, is immers dat je werkelijk elke dag inspiratie opdoet voor mooie looks en verrassende combinaties. Mijn collega’s zijn namelijk de allerstijlvolste. Elk seizoen geven zij me – meer nog dan de stroom persmailings – inspiratie voor mijn eigen kleerkast.

Geen dresscode


En telkens wanneer ik op een shoot langsga, is het team zelf zo goed gekleed dat ik meteen wil weten waar ze die ene perfecte jeans of die zalige rok gevonden hebben. Wij hebben dan ook geen vaste dresscode bij Flair. Dat klinkt misschien logisch, maar ik ken meer dan één vriendin die toch soms vraagtekens in haar ogen krijgt wanneer ze mijn outfit voor de werkdag ziet.

Hoge hakken? Waarom niet, je kan toch altijd een tweede paar schoenen meenemen als je echt een sprintje voor de trein moet trekken? Print op print? Tuurlijk wel, afgekeken van moderedactrice Catherine. Een avondjurk voor overdag? Wat is dat zelfs, een avondjurk? Elke jurk kan op elk moment, zelfs die met pailletten. In joggingbroek naar een meeting? Die combineer je toch met een blazer?

Nu moet je ook niet denken dat het op de redactie elke dag catwalk lopen is. Wij gaan ook weleens voor jeans + T shirt + sneakers. En toch kijk ik ernaar uit om vanaf september (dan gaan we weer naar kantoor!) eens wat meer van de outfits van mijn collega’s te zien dan alleen de bovenkant in videocalls. De beste inspiratie voor mijn najaarslooks zal ik ongetwijfeld weer op de werkvloer vinden.

Achter de schermen

Versterking op de set!

Versterking op de set!

Versterking op de set!

Marie (2), dochtertje van artdirector Line, kwam mee naar een
fotoshoot en zag dat het goed was.

Blij weerzien

Blij weerzien

Blij weerzien

Toen lezeres Lorelien bij de fotoshoot aankwam, was het een blij
weerzien met styliste Marieke. Ze bleken achternichten te zijn die
elkaar al een tijdje niet meer gezien hadden. Bekijk de productie
op blz. 30 in Flair.

Binnenkijken in koten

Binnenkijken in koten

Binnenkijken in koten

Op blz. 72 in Flair kijken we deze week binnen in een paar koten.
Dit was het kot van artdirector Line in 2013: ‘Die sanseveria kreeg
ik toen van vriendinnen en heb ik nog altijd, net als het plateau,
dat tafeltje en die poster.’


Hotel en activiteit

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '