https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Marie Monsieur

Eva heeft de laatste tijd vreemde dromen.

Eva’s edito: ‘Soms moet ik vragen aan mijn collega’s: “Had ik dit nu al gezegd of heb ik dat gedroomd?”’Als mijn brein overuren begint te draaien, dan zijn er een paar vaste symptomen: ik bijt op mijn nagels (moet ik écht afleren nu in coronatijden, want a) niet hygiënisch en b) hoe vies smaakt ontsmettingsalcohol?), mijn schouders zitten vast (krijg ik altijd wel weer onder controle met een extra lesje pilates) en ik krijg de vreemdste dromen.
Soms zijn de dromen zo levensecht dat ik me gedurende de dag die volgt weleens afvraag of iets nu echt gebeurd is of niet. En ja, soms moet ik dan werkelijk de vraag stellen aan mijn collega’s: ‘Had ik dit nu al gezegd of heb ik dat gedroomd?’ Je begrijpt dat ze af en toe twijfelen aan mijn gezond verstand. Ik eerlijk gezegd ook. Ik weet niet of ik geloof dat de stand van de maan invloed op ons of onze dromen heeft, maar als het zo is, dan waren het lunatic times (woordspeling geleend, tof boek van Katrin Swartenbroux en Wided Bouchrika trouwens) de voorbije weken.

Op brainstorms pitchen journalisten allerlei voorstellen. Zo passeerde een plan om een fotoshoot te organiseren in Étretat, bij de adembenemende kliffen van Normandië. Het voorstel haalde de uiteindelijke planning niet. Wat droom ik? Dat er een klif afbreekt in Étretat. Krantenkop ‘Flair verliest modeteam in Normandië’. Jahaa, goed dat ik dit had afgezegd, toch? Ik haal liever op andere manieren de krant met Flair. (Liefste modeteam, mijn dromen hebben totaal geen voorspellende krachten, geen paniek!)

Wat droom ik? Dat er een klif afbreekt in Étretat. Krantenkop ‘Flair verliest modeteam in Normandië’.


Ander voorbeeld, een tikje minder luguber. We werken aan een special rond jobs en carrière voor twintigers – coming soon! – en daarvoor hebben we veel gesprekken over sollicitaties die de mist in gaan, foute bazen en hilarische kantoorcultuur. Droom ik natuurlijk van een gesprek met de CEO die in mijn droomwereld een mix van allerlei foute bazen wordt. I did not get the job.

De beste was toch mijn influencerdroom. Jahaa, ik volg ze natuurlijk ook wel, en die met de meest glitterende luxeleventjes nog het allerliefst. Een echte guilty pleasure. De droom na een avondje scrollen? Ik ben uitgenodigd op een exclusieve party van de fashionista in kwestie, we zijn vast ergens op Ibiza (al ben ik in mijn dromen nog slechter in aardrijkskunde dan normaal, dus het kan ook Knokke zijn), overal lopen prachtige paarden, worden cupcakes in regenboogkleuren geserveerd en aan de lange tafels zitten allemaal fashionista’s op een rij. Ik ben underdressed, heb al twee cupcakes in mijn handtas zitten, dus ik zonder me toch liever even af bij de paarden. Want ja, zij mogen allemaal wel fashion sense hebben, ik ben goed met dieren. Fast forward naar het einde van de droom. Paard slaat (met mijn hulp) op hol en vertrappelt het hele feest om dan uiteindelijk om te vallen (van vermoeidheid)… op mijn cupcakes. Send help. Iemand om dromen te analyseren. En nieuwe cupcakes.

Achter de schermen bij Flair:

Online moderedactrice Chloë heeft het goed begrepen: de kraagjestrend shop je nu maar draag je nog jaren verder!

Moderedactrice Catherine kreeg het allereerste exemplaar in handen van Persona non Prada, het boek dat ze samen met vriendin en collega Elspeth schreef.

Lees er meer over in Flair.nn

Wanneer de beautyshoot rond maskers draait, kan er in tijden van corona al eens verwarring ontstaan…

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content