Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eva genoot onlangs van een slow day.

Eva’s edito: ‘Ik was vergeten hoeveel deugd het doet om je in de watten te laten leggen’

Op onderstaande foto zie je mijn glow (#nofilter) na eindelijk nog eens een slow day tijdens een weekendje weg én een succesvol vaccin én een stroom complimentjes in de liefste stad van het land. Allemaal dankzij het actieboekje dat deze week bij Flair zit.


Onze jobs krijgen langzaam hun glans terug. Ik zeg dit niet om iemand jaloers te maken of zo, maar het uittesten van nieuwe behandelingen en nieuwe adresjes is bij ons inderdaad part of the job. En ik ga daar nogal goed in mee. Het gemis valt me pas op nu ik het langzaam weer in mijn agenda zie opduiken tussen de eindeloze virtuele meetings. Haarbehandeling testen voor beautyredactrice Charlotte. Nachtje luxehotel voor collega Jolien. Een yogasessie op een dakterras. En of ik ooit al eens voetreflexologie heb geprobeerd? Ik moet zeggen dat de voorbije weken zachtjes weer een beetje normaal aanvoelden: veel te druk, met minstens drie afspraken te veel op een dag. Maar hier heb ik zo lang naar uitgekeken!

Dit weekend ging ik dus naar Hasselt om alvast een van de luxehotels uit ons kortingsboekje te testen. Net na mijn Johnsonvaccin, dus ik had toch een koortstabletje mee als aperitief. Maar tien op tien voor sfeer en gezelligheid wat dat vaccin betreft! Mijn arm kon nog vlot een mocktail heffen en de heel lichte temperatuurverhoging gaf me alleen maar extra glow.

Ik was een beetje vergeten hoeveel deugd het doet om je eens compleet in de watten te laten leggen en te genieten van een slow day. Een bed waarin je tot het uitcheckuur kan blijven liggen, een heerlijke lunch bij mensen die zo blij zijn dat hun zaak weer draait dat het aanstekelijk werkt, en daarna shoppen tot je erbij neervalt. Geen enkele onlineshop geeft immers zulk goed advies én zulke leuke complimentjes als het shoppersoneel in Hasselt. Blut en blij weer naar huis, wat een luxe!

Flair Summer Giveaway


Zes weken lang organiseren we een heuse Summer Giveaway waardoor je telkens bij je Flair een leuk cadeautje krijgt. Deze week bij je Flair: pocket luxehotels voor maar € 35 p.p.

Lees Flair in onze app


Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '