Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Marie Monsieur

Hoofdredactrice Eva begon bij Flair als beautyredactrice. Ze deelt haar beste beautyvondsten deze week in Flair.

Eva’s edito: ‘De nachtwaker kwam me halen toen ik tussen de make-up achterbleef’

Mijn bobonne was de mooiste vrouw die ik als klein meisje kende. Ze kwam altijd perfect gekapt en opgemaakt in een wolk LouLou van Cacharel op bezoek. Toen ik haar beautykast ontdekte, wist ik wat ik wilde worden: beautyredacteur.


De passie was begonnen. Ik liep de deur bij de apotheek in het dorp plat om staaltjes te vragen, stak al mijn zakgeld in postorderbeauty en specialiseerde me in DIY-beauty (prachtige zepen met rozenblaadjes en kruiden uit de keuken erin, die helaas wel de afvoer verstopten).

Jaren later kon ik bij Flair voor het eerst als beautyjournaliste aan de slag, samen met collega Elisabeth (die nu chef reportage is bij Flair). Het was alles waar ik van droomde en meer. Meer dan eens kwam de nachtwaker van onze kantoren ons halen omdat we de tijd alweer uit het oog verloren waren toen we beautytips uitwisselden en werkelijk alle producten uit de beautykast op het werk testten. De man vond ons dan voor die kast, met strepen lipstick en eyeliner op onze handen (om de houdbaarheid en kleurintensiteit te testen) en in een wolk van parfum.

Mijn ouders waren vooral blij dat die uit de hand gelopen hobby ook daadwerkelijk een loon opleverde. Mijn vriendinnen vonden in mij een nieuwe beautyhelpdesk en belden me voor ze naar de parfumerie gingen. Geniet deze week in Flair mee van onze gemeenschappelijke beautypassie bij Flair. We delen heel graag onze beste tips met jullie!

Achter de schermen bij Flair:

Nog steeds mijn favoriete moment op een shoot: de make-up!


Socialmediamanager Fien ging onze laarsjes bij Bristol passen en kreeg er spontaan topmodelallures van.


Binnenkort online: meet the editors.


We stellen jullie graag de redactie voor in filmpjes en foto’s.

[td_smart_list_end]

Je leest Eva’s edito elke week online: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '