Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Beautyredactrice Charlotte heeft uitstelgedrag én een grote vraag.

‘Een trouwdatum hebben we nog altijd niet, een jurk heb ik wél’

Deze week ligt de befaamde Flair Trouwspecial in de rekken. Dat wil zeggen: pagina’s vol inspiratie en budgettips voor de mooiste dag van je leven. Beautyredactrice Charlotte kan die goed gebruiken, aangezien haar vriend enkele jaren geleden op één knie ging. Nu moet ze echter zelf nog een aanzoek doen…

‘Charlotte, ben jij niet ook verloofd?’

‘Ja, al vier jaar.’

Mijn verloofde en ik hebben een béétje last van uitstel­gedrag. Pieter vroeg mij ten huwelijk in 2020. We leerden elkaar tien jaar eerder kennen op Tomorrowland, dus ging hij op de plaats van onze eerste ontmoeting, aan de mainstage, op één knie. Een denkbeeldige mainstage weliswaar, want op het moment van zijn aanzoek – we zaten midden in de coronapandemie – ging het festival uitzonderlijk niet door.

We waren het er meteen over eens dat die trouw geen haast had. Maar intussen zijn we dus vier jaar verloofd en hebben we al een dochter van twee. Een trouwdatum hebben we nog altijd niet, een jurk heb ik wél.

Lieve Lisa en Tanee, jullie hebben een grote plek in mijn hart en maakten onze relatie vanaf het begin mee. Willen jullie mijn bruidsmeisje en getuige zijn?

Een van de redenen waarom we het maar bleven uitstellen, is omdat we intiem willen trouwen. Maar waar trek je de grens? We staan niet graag in de belangstelling en vinden het belangrijk om echt in the moment te zijn zonder dat we van hier naar daar gesleurd worden. Tegelijk hebben we veel vrienden en familie die we heel graag zien. Ik moet mezelf herhaaldelijk geruststellen met de gedachte dat de mensen die echt van ons houden, er begrip voor zullen hebben dat we onze liefde op onze ­manier willen vieren. En dat is en petit comité. Voor ons zijn dat onze twee gezinnen: mijn ouders en mijn schoonfamilie. Daarnaast hebben Pieter en ik elk twee getuigen gekozen, die er samen met hun gezin bij zullen zijn. Althans, dat hopen we, want we moeten het hen nog vragen.

Bij dezen: lieve Lisa en Tanee, jullie hebben een grote plek in mijn hart en hebben onze relatie vanaf het begin meegemaakt. Ik kan me dus geen betere getuigen indenken. Zouden jullie mijn bruidsmeisje en getuige willen zijn en deel willen uitmaken van ons petit comité? Datum en locatie to be announced. 😉

De week van Charlotte

De perfecte verlovingsring.

De perfecte verlovingsring.

De perfecte verlovingsring.

Pieter stelde de perfecte verlovingsring samen bij Lore Van Keer. Ik ben er nog altijd verliefd op (op de ring én de man).

Het verrassingsaanzoek.

Het verrassingsaanzoek.

Het verrassingsaanzoek.

Ik werd naar De Schorre gelokt met de smoes dat ik ging eten met mijn vriendin Tanee. Zij maakte deze foto tijdens het aanzoek.

Het ringenmeisje.

Het ringenmeisje.

Het ringenmeisje.

Het voordeel van dit uitstel: wanneer we eindelijk trouwen, is ons dochtertje Jeanne groot genoeg om ringenmeisje te zijn.

Flair Trouwspecial

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '