Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zoals ik het graag heb, werd de hele trouw een belevenis met zonovergoten terrasjes en een feest in en rond een Italiaans landhuis.'

COLUMN: ‘Het trouwfeest van vrienden herinnerde me aan ons eigen mooie ja-moment’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Het is deze zomer vier jaar geleden dat Lisa en ik trouwden. Afgelopen weekend werd ik herinnerd aan ons memorabele ja-moment door naar het trouwfeest van onze vrienden Olivier en Ruth te gaan. Zij zijn maar liefst zestien jaar (!) samen en reisden met hun hond Odil en al hun vrienden en familie naar Italië voor een fantastisch huwelijk.

Zoals ik het graag heb, werd de hele trouw een belevenis met zonovergoten terrasjes en een feest in en rond een Italiaans landhuis met een adembenemend zicht over de vallei van Perugia.

We dansten alsof we 19 jaar waren. En dan wisten we nog niet dat de Rode Duivels daags nadien hun openingsmatch op het WK zouden winnen.


Plots verscheen daar ook het onvolprezen Gestapo Knallmuzik, dat vorig jaar nog op Pukkelpop stond. We dansten alsof we 19 jaar waren. En dan wisten we nog niet dat de Rode Duivels daags nadien hun openingsmatch op het WK zouden winnen. Opnieuw een feestje om dit huwelijksweekend mee af te sluiten.

Ik verscheen zonder stem, maar met een hoofd vol onvergetelijke momenten terug op de redactie. Olivier en Ruth: over vijf jaar de huwelijksgeloften hernieuwen?

PS Heb jij ook trouwplannen? Onze Flair Special Trouwen ligt nu los in de winkel. Daarin vind je honderden tips en trends, én een terugblik op het huwelijk van het jaar van Harry en Meghan.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '