Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Van de laatste trede...'

COLUMN: ‘The Flair Games zijn out of my league. Onlangs viel ik nog van de trap op de redactie’

Elke week vertelt Frederik over wat hem bezighoudt als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

The Flair Games zijn afgelopen weekend gestart, en de primeur was voor Middelkerke. Een namiddag vol sport, vrienden en een coole bar: yes, we can! Als man mag ik weliswaar zelf niet meedoen, maar er moet toch iemand supporteren? 🙂

 

Bij het voetballen met bladblazers denk ik: jammer dat ik geen deelnemer ben, maar bij het parcours met zotte springkastelen verandert die gedachte naar: dit is out of my league. Je moet weten dat ik onlangs zelfs van een trap op de redactie ben gevallen. Meer bepaald: van één trede, de laatste. Het lag dus meer aan mijn lompheid dan aan de trap. Twee weken loop ik al te manken met mijn verrekte ligament. Nee, daar kan ik geen springkasteel bij gebruiken.

 

Onlangs viel ik op het werk van de trap. Meer bepaald: van de laatste trede. Het lag dus aan mijn lompheid…

 

Zaterdag komen The Flair Games naar mijn thuisstad Aalst. Ik kijk al volop uit naar die dag, maar ik ben ook best zenuwachtig. Heel wat vrienden doen mee én het zal zowat voor onze deur plaatsvinden, in het park. Wie Millie dus al miste in deze column, moet zaterdag maar eens langskomen. Wij staan aan de bar (of bij de ziekenboeg).

 

 

PS Je kan de komende weken nog deelnemen aan The Flair Games in Aalst op 16 april, in Genk op 7 mei, in Lier op 28 mei en in Roeselare op 4 juni. Alle info vind je op www.flairgames.be. Tot dan!

 

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '