Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je had erbij moeten zijn op onze redactie toen we samen naar de trouw van prins Harry en Meghan Markle keken. "Kijk wat die draagt!" klonk het regelmatig.'

COLUMN: ‘Terwijl het paar in een koets zat, aten wij sushi. Een feestelijke gebeurtenis vraagt om dito eten’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Je had erbij moeten zijn op onze redactie toen we samen naar de trouw van prins Harry en Meghan Markle keken. ‘Kijk wat die draagt!’ klonk het regelmatig. Over het algemeen werden gele kledingstukken het minst gesmaakt. Behalve toen Amal Alamuddin in het geel opdaagde. Haar verschijning deed George Clooney helemaal in het niets verdwijnen. En dan hadden we Meghan zelf nog niet gezien. Algemeen applaus op alle banken voor zo veel pure schoonheid. Haar jurk met weinig franjes, niet te veel juwelen, loshangend haar... Het deed niet alleen Harry smelten.

En dan hadden we Meghan zelf nog niet gezien. Algemeen applaus op alle banken voor zo veel pure schoonheid.


Terwijl het pasgetrouwde paar in een koets werd rondgereden, staken wij nog een stukje sushi in onze mond. Een feestelijke gebeurtenis vraagt namelijk om feestelijk eten. Voor moderedactrice Catherine was er vegan sushi, want zij eet geen dieren. Het eten vond ze top, maar wat ze van de kleren vond, kan je lezen in onze Flair Special Trouwen, die nu in de winkel ligt.

PS: Check hier ons weddingdossier voor meer foto’s en filmpjes over het huwelijk van het jaar of download onze kick-ass gratis Flair-app in de Google Play Store of in de App Store van Apple.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '