Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Thuis stapt Millie nog niet. Daar steekt ze haar armpjes in de lucht om opgepakt te worden en als een prinses rondgedragen te worden.'

COLUMN: ‘Millie zette haar eerste stapjes. Wat een formidabel kerstcadeau!’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

Het mooiste geschenk is meestal niet het duurste geschenk. Het komt ook vaak onverwachts. Zo is mijn favoriete kerstcadeau nu al gekomen. Wanneer ik dit schrijf, is het nog maar 14 december, dus ruimschoots voor kerstavond. Het is een filmpje van de kinderverzorgster in de crèche. Het toont Millie die stapt zonder enige hulp, tafel of wat dan ook. Haar eerste stapjes ooit!!!

Thuis stapt Millie nog niet. Daar steekt ze haar armpjes in de lucht om opgepakt te worden en als een prinses rondgedragen te worden.

De mijne zette ik in het bureau van mijn papa. En zo lijkt iedereen van mijn generatie voor het eerst gestapt te hebben in de buurt van zijn ouders. Vermoedelijk zijn dat vaak niet de echte eerste stapjes geweest, maar de eerste gezien door de ouders. In deze tijden is de camera er gelukkig snel bij. Thuis stapt Millie nog niet. Daar steekt ze haar armpjes in de lucht om opgepakt te worden en als een prinses rondgedragen te worden. Maar haar cadeautje voor ons heeft ze toch niet verborgen kunnen houden tot Kerstmis.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

>>> Download hier de kortingsbon van € 2,50 voor Frederiks boek 'Help, ik ben papa'! <<<

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '