Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Frederik en Lisa willen op reis

COLUMN: ‘Maar waar kan je op vakantie met een baby?’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair. Deze keer heeft hij het over het voor jonge ouders maar al te herkenbare reisdilemma: met of zonder baby op reis en naar waar?

Liefste lezeressen,

 

Vakantie nemen is moeilijker dan je denkt. Vraag één: wanneer past dat in de agenda? Tweede vraag: blijven we thuis of gaan we op reis? Derde en vierde vraag (als we op reis gaan): met of zonder baby en naar waar?

 

De helft van de vragen was makkelijk te beantwoorden: ja, we hebben nood aan vakantie. Ja, we gaan beter op reis, want als journalisten thuisblijven, werken ze gewoon verder. En ja, we willen met Millie op reis. Haar vaker zien is net de kers op de vakantietaart. Maar dan kwam de echte discussie: waar kan je op vakantie met een baby?

 

Blijkbaar zijn er hotels die babybuffetten hebben met verschillende soorten pap!

 

Mijn voorstel om vrienden te gaan bezoeken in de VS, bleek dwaas, want een jetlag is niet babyproof. We willen graag zon, dus misschien konden we richting de Canarische Eilanden? Die staan blijkbaar vol gigantische hotels met babysitters, babybedjes... Er zijn er zelfs die babybuffetten hebben met elke dag verschillende soorten groentepap! Ze lijken ook allemaal gebouwd door dezelfde aannemer – lees: dezelfde tegels – en dezelfde tuinaannemer, die overal palmbomen zet. Hoe meer van zulke hotels je bekijkt, hoe minder zin je krijgt in vakantie.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '