https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @liesjebediesje

'Niet de ervaring, de beperkingen of de conditie was belangrijk, maar vooral de wil om er fijne uren vol dans van te maken.'

COLUMN: ‘Lies geeft dansles aan vrouwen die er vooral heel veel goesting in hebben #doehetmetflair’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

Wie al eens een paar schoenen kocht die moderedactrice Catherine aanraadde, wie al eens naar de wellness ging met een vriendin aan de helft van de prijs, wie al eens snel online opzocht wie wie bedroog op 'Temptation Island', wie al eens steun vond in een open en eerlijke getuigenis van een lotgenote, weet dat je heel veel kan doen ‘met Flair’. ‘Doe het met Flair’ is ook een manier van in het leven staan. Opstaan en weer van het leven genieten, ook al heb je je benen verloren in een ongeluk, een eigen zaak opstarten in de plaats van die rotjob te blijven doen, zelfs gewoon voor een nieuw kapsel gaan omdat het kan: wat je ook doet, je kan het doen met Flair.

Niet de ervaring, de beperkingen of de conditie was belangrijk, maar vooral de wil om er fijne uren vol dans van te maken.

Zo gooide Lies uit Laarne haar danslessen helemaal open voor alle vrouwen die vooral veel goesting hadden om te dansen. Niet de ervaring, de beperkingen of de conditie was belangrijk, maar vooral de wil om er fijne uren vol dans van te maken. En leuk was het pre- cies wel, getuigen de foto’s die Lies online ze e met de hashtag #doehetmet air. Sta jij ook zo in het leven? Deel gerust jouw Flair- moment met de hashtag #doehetmet air.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de andere columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content