Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Liefste lezeressen, vandaag neem ik afscheid van jullie.'

COLUMN: ‘Ik dank de redactie voor het harde werk en jullie voor de fijne reacties’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Vandaag neem ik afscheid van jullie. Lisa en ik waren in verwachting van Millie toen ik bij Flair begon te werken. Een eerste kindje én hoofdredacteur worden van dit fantastische magazine: het werd een droomzomer. Ondertussen heeft Millie al twee jaar een broertje, haar beste vriend Toots. Dat laat haar soms grappige dingen vragen. ‘Maar ik wil ook een piemel’, eiste ze onlangs.

Het verschil tussen mannen en vrouwen: het is een van de meest besproken onderwerpen bij Flair. Ik heb hier bijzonder veel geleerd over vrouwen. Van aan mijn bureau hoorde en zag ik hoe jullie denken, voelen en doen.

Jullie kruipen graag in bed met ons magazine, maar willen ’s morgens op de trein ook vlug kijken hoe het loopt op ‘Temptation Island’.


Het fierst ben ik op de groei van onze site. We zijn met maar liefst 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand op Flair.be, van wie 90 % vrouwen en 80 % tussen 18 en 40 jaar. Dat zijn jullie allemaal, die graag in bad kruipen met ons magazine, maar ’s morgens op de trein ook vlug willen kijken hoe het loopt op ‘Temptation Island’. Graag wil ik onze fantastische redactie bedanken voor al het harde werk en jullie voor alle fijne reacties. Blijf bij Flair, want mijn opvolgster Eva staat al te trappelen om jullie te leren kennen!

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '