Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'En gelijk heeft ze.'

COLUMN: ‘Hoe vaak ik het haar ook voordoe, Millie wil niet rollen’

Elke week vertelt onze hoofdredacteur over wat hem bezighoudt. Deze keer is dat het ontwikkelingsproces van z'n dochtertje Millie.

Liefste lezeressen,

 

Bij het zien van deze foto denk je misschien: de hoofdredacteur van mijn favoriete blad neemt duidelijk te veel bollen. Waarom ligt hij zo gek over de grond te rollen?

 

Nee, dat gebeurde niet na zeven gin-tonics. De foto werd genomen nadat ik deze vraag kreeg: ‘En, rolt Millie al?’ Zoals je eveneens kan zien op de foto, is het antwoord daarop duidelijk: nee. Ze kan ondertussen wel al zitten, maar dat is volgens Kind & Gezin dan weer te vroeg in de ontwikkeling. Over waar ik ergens ben blijven hangen in de ontwikkeling, doet Kind & Gezin voorlopig geen uitspraken.

 

Millie kan al zitten, maar dat is volgens Kind & Gezin dan weer te vroeg.

 

Millie zou daar heel wat over kunnen vertellen, zeker na mijn demonstratie op de grond met als thema ‘zo moet je rollen’. Gelukkig kan ze naast rollen ook niet praten en moeten jullie het doen met haar gezicht dat boekdelen spreekt: wat ligt die gekke man daar te rollen? Het is toch veel toffer gewoon wat te liggen en te chillen, denkt Millie. En gelijk heeft ze.

 

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '