Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

'Zalig, dit leven.'

COLUMN: ‘Het was niet helemaal zoals vroeger, de Gentse Feesten, maar we genoten des te meer’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

Waar is de tijd dat ik rond deze tijd van het jaar moeite had om op te staan omdat ik opnieuw te lang was blijven hangen op de Gentse Feesten? Nu geraak ik moeilijk uit mijn bed omdat een baby mij ’s nachts elk half uur wel attent maakt op het feit dat het heel warm is.

 

‘Oh, dat duurt nog maar twintig jaar’, merkte Julie van onze marketing droogweg op.

 

Plotseling waren ze met drie: de baby’s in ons huis. Het petekindje van Lisa is wel bijna twee: met deze volwassen man viel al wat te praten. Maar Millie en het jongere broertje werden toch wat onstuimig van de plotse hittegolf. ‘Oh, dat duurt nog maar twintig jaar’, merkte Julie van onze marketing droogweg op. Iedereen in de vergade­ring moest lachen. Ik lachte alleen groen.

 

Thuisgekomen en onze logés veilig en levend terugbezorgd aan hun ouders besloten Lisa en ik onze vermoeidheid te overwinnen en te gaan feesten op de Gentse Feesten. Zonder Millie, maar met baby 2 wel nog mooi in Lisa’s buik was het niet helemaal zoals vroeger, maar we genoten des te meer van elke Ice Tea Green en pintje. Het was moeilijk om op te staan en deze column net voor deadline te schrijven: maar wel zalig, dit leven voor de komende twintig jaar!

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '