Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'"Je komt altijd twee weken te laat", zegt mijn kapster Kimberly.'

COLUMN: ‘Mijn haar staat van nature recht, maar met Halloween kan dat toch wel?’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,


Wanneer is het tijd om naar de kapper te gaan? Als mijn mama zegt: ‘Ben je je kam weer kwijt?’? Of pas een week later wanneer ze zegt: ‘Nu moet je echt naar de kapper!’? Of als er wildvreemde mensen op café je aanspreken met de vraag: ‘Hoe doe je dat, je haar zo rechtzetten?’?

Mijn haar staat van nature recht, niet van de stress of de gel, maar van de weerborstels. Met Halloween kan dat wel, dacht ik vorige week. Dus liet ik mijn haar nog een week langer groeien. De vraag is: hoelang is dit vol te houden?

Voor mijn vrouw Lisa kan ik niet laat genoeg naar de kapper gaan. Zij heeft mij het liefst met wilde haren in plaats van een gemillimeterd broske.


‘Je komt altijd twee weken te laat’, zegt mijn kapster Kimberly. Twee weken te laat is natuurlijk moeilijk te bepalen, want mocht ik weten wanneer dat is, dan zou ik twee weken vroeger naar haar kunnen gaan. Voor mijn vrouw Lisa kan ik niet laat genoeg naar de kapper gaan. Zij heeft mij het liefst met wilde haren in plaats van een gemillimeterd broske. En gezien mij dat in dezen goed uitkomt: wie ben

ik om mijn vrouw tegen te spreken?

PS Heb jij jouw kapsalon al sterren gegeven op onze ‘knipadvisor’, een tripadvisor voor kappers? Surf snel naar flairhair.be en vertel ons hoe goed jouw kapper is.

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.


Meer columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '