Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Millie haar humeur klaarde op zodra het hellegat Brussel in zicht kwam door het vliegtuigraampje'

COLUMN: ‘Eerst dachten we: ze gaat niet graag op reis. Ik ga namelijk ook niet graag op reis’

Robine van Tilburg
Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

 

Zoals je vorige week kon lezen, zijn Lisa, Millie en ik op vakantie in Spanje. Of beter: waren we op vakantie in Spanje. Net voor we vertrokken, tijdens de finale van de Flair Modellenwedstrijd, was Lisa al naar de dokter van wacht moeten lopen omdat Millie plots koorts had. Zodra we onder de Spaanse zon zaten, leek ze echter helemaal genezen. Tot de nacht viel over de schitterende heuvels van Andalusië: plots begon Millie te huilen tijdens haar slaap.

 

Millie was de hele vakantie aan het huilen. Ze gaat niet graag op reis, dacht ik meteen, net als haar papa.

 

Ook overdag was ze niet meer haar vrolijke zelf. Eerst dachten we: ze gaat niet graag op reis. Ik ga namelijk niet graag op reis en ze heeft de helft van mijn genen geërfd. Maar ook bij dingen die ze normaal graag doet, was ze redelijk ontevreden. Toen na drie nachten zonder slaap de Spaanse zon ook nog eens ingeruild werd voor regen, was ons besluit snel genomen. Op drie uur waren onze valiezen gepakt. Millie haar humeur klaarde op zodra het hellegat Brussel in zicht kwam door het vliegtuigraampje.

 

Een bezoek aan haar meter Hannelore, tevens de beste huisarts van Oost-Vlaanderen, later, werd duidelijk dat Millie al die tijd een oorontsteking had in het linker- en rechteroor. Waardoor wij een constant gehuil waarnamen in onze linker- en rechteroren. Zodra de juiste medicijnen toegediend waren, verdwenen alle medische klachten als sneeuw voor de zon en genoten we alsnog van enkele leuke dagen ‘staycation’.

 

 

fr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '