Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

COLUMN: ‘De koets, boodschappen, laptop en Millie veilig verplaatst krijgen, is niet altijd simpel’

Elke week geeft Frederik je een inkijk in zijn leven als jonge vader, echtgenoot en hoofdredacteur van Flair.

Liefste lezeressen,

Het is altijd fijn om te zien dat andere papa’s ook lopen te sukkelen. ‘Fijn’ is niet het juiste woord; het vergroot de hoop, 
geeft moed om verder te ploeteren. Dat bedoel ik vooral letterlijk. De koets, je winkelboodschappen, werklaptop en Millie zelf veilig verplaatst krijgen, is niet altijd even simpel. Ik heb maar twee armen.

Vorige zaterdag was ik met Millie boodschappen gaan doen. We zaten in de auto op de terugweg toen mijn oog viel op een papa met een kindje op de arm. Terwijl hij het evenwicht probeerde te bewaren, keek hij achterom naar zijn vriendin, met nog een kindje in een buggy. Ja, iedereen was veilig het zebrapad over geraakt. Het zweet stond iedereen op de gezichten, ook al was het even bewolkt.

Mijn schadenfreude werd alleen maar groter toen ik zag dat het Otto-Jan 
Ham was die met zijn kroost aan het ploeteren was. In Aalst zien we niet zo veel BV’s, dus hij viel op. Ook hij heeft maar twee armen en ligt op zaterdag niet tot de middag in bed, zoals je dat van rock-’n-rollfiguren zou verwachten. Meteen leek Millie niet meer te zwaar om de reeks boodschappen samen af te werken.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

Lees ook de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

 

 

Hier vind je ze allemaal.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '