https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Straf Verhaal Inge (33) en Mo (34) vochten 10 jaar lang om samen te...

Inge (33) en Mo (34) vochten 10 jaar lang om samen te kunnen zijn

Inge en haar echtgenoot Mo ontmoetten elkaar in 2008 in Mali, maar konden hun leven samen pas in 2017 beginnen, wegens tegenkanting van hun omgeving en de Belgische staat.

© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Inge (33) en Mohamed (34) uit Borgerhout leerden elkaar in 2008 kennen in Mali, maar konden hun leven samen pas in 2017 beginnen, wegens tegenkanting van hun omgeving en de Belgische staat. Intussen zijn ze getrouwd en hebben ze een zoon, Bouba (1,5).

In maart 2008 reisde Inge naar Mali voor een drie maanden durende stage bij een plaatselijke ngo in het kader van haar studies Toegepaste Psychologie. Na enkele weken in de hoofdstad Bamako ontmoette ze Mo. Het was liefde op het eerste gezicht. Toch duurde het net geen 10 jaar voor ze hun leven samen konden beginnen.

In onderstaande video vertelt Inge hoe tegenkanting van hun omgeving en de Belgische staat bijna het einde van hun relatie betekende. Maar liefde overwint alles. Daar zijn Inge (33) en Mo (34) het levende bewijs van.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Video door Lissa Van Eesbeeck.

Meer straffe verhalen: