Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo overleef je de solden tijdens de hitte

Juli. Dat betekent zomersolden. Alleen staan we niet te springen om bij +35 graden kleren te passen, laat staan meer dan 20 meter te wandelen. Kan je deze koopjesperiode toch niet aan je laten voorbijgaan? Met deze tips overleef je de hitte in stijl.

1.       Sta op tijd op

Op tijd opstaan, is de boodschap. Na de middag is de hitte niet meer te houden. Zorg er dus voor dat je meteen in de winkelstraat bent als de winkels openen.

2.       Draag aangepaste kledij

Kies voor een luchtig kleedje dat je met een ruk kan uitrekken. Kies ook voor gemakkelijke schoenen. Geloof ons, het is niet het moment om die sandalen met verschillende bandjes aan te trekken.

3.       Hydrateer

Zet de avond voordien een flesje water in de koelkast en drink tussen het shoppen door. Zo geraakt je lichaam niet in overdrive. 50 % korting en 35 graden kunnen al wat schade aanrichten bij ons vrouwen.

4.       Las een pauze in

Rust even uit als je een aantal winkels gedaan hebt. Een verfrissende limonade op je favoriete terrasje of een heerlijk ijsje. Voor een keer zijn suikers onze new best friend. Je zal zien dat je opnieuw vol energie zit en je kan er weer even tegenaan.

5.       Ken je lichaam

Heb je standaard een maatje 38 in de H&M? Sla de paskamers dan over. Je hebt én meer tijd én meer energie. Bonus!

 

Lees ook:

Slim soldenshoppen doe je zo

9 excuses die elke vrouw gebruikt wanneer ze shopt

De favoriete soldenadresjes van de redactie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '