Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

En het kost je nog geen vijftien euro

Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net zoals Kate Middleton

Het haar van Kate Middleton ziet er altijd – maar dan ook écht altijd – fantastisch uit. Als ze toch een bad hair day heeft, kan ze haar lokken onder een hoed verstoppen. Een luxe die wij helaas niet hebben. Gelukkig heeft Miss Middleton, of liever haar stylist, ons het geheim van haar mooie lokken met ons meegedeeld.

Wij hebben altijd gedroomd van prinsessenhaar. Meestal ging het om de lange vlecht van Rapunzel, maar het kapsel van Kate Middleton is zeker ook niet mis. Het ligt altijd goed, ziet er nooit vettig uit én het heeft een mooi volume.
 

We horen het je al denken. Mochten wij een leger van kappers hebben, zag ons haar er ook zo uit. Toegegeven, daar zit enige waarheid in, maar ook wij kunnen rondlopen met prinsessenhaar. De stylist van Kate, Richard Ward, heeft haar geheim onthuld.
 

Wij luisteren...
 

Richard heeft aan 'People Magazine' verteld dat Kate Middleton al tien jaar naar zijn salon komt. Hij weet dus perfect hoe ze aan haar Pinterestwaardige lokken komt. Wat belangrijk is, is dat je een goede haardroger gebruikt. Waar je dan weer wel op kan besparen, is je haarborstel. Richard gebruikt steevast de Tangle Angel voor de Duchess of Cambridge. Bonus: hij kost minder dan vijftien euro.
 

Verder heeft hij nog enkele tips voor ons:
 

  • Gebruik een ronde borstel als je je haar droogt. Doe dat in een opwaartse beweging en zorg dat je lokken strak rond de borstel zitten.
  • Wat producten betreft, gelooft Richard in het motto ‘less is more’. Gebruik altijd een kleine hoeveelheid. Zijn persoonlijke favoriet? Arganolie! Zo krijgt je haar een mooie glans.

 

Wil je nog meer lezen over Kate Middleton:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '