Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @tarynmanning op Instagram

De actrice toonde haar nieuwe look voor het eerst op de SAG Awards

ZIEN: ‘Orange Is the New Black’-actrice Taryn Manning kiest voor opvallende nieuwe coupe

Fans van 'Orange Is the New Black' schrokken even toen actrice Taryn Manning – die Tiffany 'Pennsatucky' Doggett speelt in de serie – dit weekend met een nieuwe coupe op de rode loper van de SAG Awards verscheen. Want hoewel de actrice wel vaker voor excentrieke kapsels kiest, was deze haarkleur wel héél gedurfd.

Taryn toonde haar nieuwe lichtroze lokken voor het eerst op de Screen Actors Guild Awards, die dit weekend plaatsvonden in Hollywood. De actrice was er samen met verschillende andere sterren uit de serie.

 

oitnb

 

Geen fel- of fuchsiaroze voor Taryn, maar wel zachtroze lokken. Een look die haar – zeker in combinatie met de bordeauxrode lippenstift – bijzonder goed stond. Wie goed kijkt, ziet een klein ombré-effect in Taryns haar: haar lokken zijn aan de onderkant net wat donkerder. De actrice koos er verder voor om haar lob in een middenscheiding te dragen en wat textuur te geven.

 

taryn

 

'Orange Is the New Black' mocht dit jaar voor de derde keer (!) op een rij de award voor 'Outstanding Performance by an Ensemble' in de categorie 'Comedy Series' mee naar huis nemen. En dat is alle dames van harte gegund!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '