Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @badgalriri op Instagram

'Fenty Beauty' is officieel een ding!

YESSS: Rihanna lanceert binnenkort haar eigen beautycollectie

Laat het aan Riri over om de meest catchy nummers te zingen en hier en daar een weluitgevoerde dansmove te placeren. Maar de zangeres kan meer dan dat: Rihanna brengt binnenkort namelijk haar eerste beautycollectie uit.

That's right, good old Riri gaat nu ook de cosmeticamarkt veroveren. Met 'Fenty Beauty' brengt de zangeres dit najaar haar eerste eigen beautylijn op de markt. Echte Rihannafans hadden waarschijnlijk al langer in de gaten dat er iets speelde, aangezien de zangeres regelmatige kleine hints op haar Instagrampagina dropte. Nadat ook het Instagramaccount 'fentybeautycosmetics' werd opgericht, ging de geruchtenmolen pas echt aan het draaien.

 

Een tipje van de sluier werd dus al opgelicht, maar over de precieze inhoud van de make-upcollectie werd nog steeds geheimzinnig gedaan. Tot nu, want de eerste Instagrampost van Fenty Beauty verraadde al dat het eerste product een lipproduct zal zijn mét een holografische finish.

 

 

Fenty Beauty zal volgens een andere Instagramfoto niet in België te koop zijn, al hopen wij op een webshop die ook internationaal verzendt. En Riri kennende, zal daar wel voor gezorgd worden. Heb jij nog wat make-uptalent in de vingers? Goed nieuws, want Rihanna is voor Fenty Beauty nog op zoek naar een Global Make-up Artist die de hele wereld wilt rondvliegen. Hallo, droomjob!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '