Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© nyxbelgium op Instagram

En er is nog meer goed nieuws...

YES: we kunnen bijna NYX shoppen in België!

Driewerf hoera, want de opening van de eerste NYX-winkel in België komt steeds dichterbij. Budgetproof make-up shoppen, maar dan niet meer van achter je scherm? Yes, please!

Dat feestje zal er heel snel zijn, want voorlopig staat de openingsdatum van de eerste Belgische NYX-winkel op eind juni. En hoewel NYX-cosmetica erg budgetvriendelijk is, tikt onze wishlist toch wel aan. Wij beginnen al te sparen!

 

 

 

 

De eerste winkel opent op Langemunt 56 in Gent. Het cosmeticamerk wil de komende maanden ook in andere grote Belgische steden winkels openen. Wij duimen!

 

 

 

En er is nog meer mooi nieuws: in afwachting van de officiële opening lanceert NYX België de NYX Face Awards. In de VS doen ze dat al vier jaar, maar nu is ook ons land aan de beurt. De wedstrijd is open voor iedereen: van make-upartists, amateurs en YouTubers tot beautybloggers en diehard make-upfans. Aan de hand van twee spannende uitdagingen worden de deelnemers getest, en uiteindelijk komt één persoon als winnaar uit de bus. Die mag de titel 'Beautyvlogger van het jaar' ontvangen.

 

Daarnaast krijgt de winnaar ook een reisje naar Los Angeles (!) cadeau om de wereldwijde finale bij te wonen én krijgt die een geldprijs van 5000 euro. Oh, en ook een NYX-pakket ter waarde van 500 euro. Jaloers, wij? Maar een beetje, hoor.

 

 

Inschrijven doe je via de website van de NYX Face Awards. Voor meer updates over de eerste winkelopening kijk je even op de Instagrampagina van NYX België. En bij ons, natuurlijk!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '