Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BT_x1YLlftf/?taken-by=costesfashion" target="_blank">@costesfashion</a>

En de deuren zwieren al snel open

YAY: Nederlandse winkelboetiek Costes opent eerste winkel in België

Oh yeah, Costes – het zusje van kledingwinkel The Sting – heeft ook de weg naar België gevonden. Hiermee is de Antwerpse Meir alweer een winkel rijker en onze portefeuille binnenkort opnieuw wat armer.

De Nederlandse modeketen Costes opent op 19 mei hun allereerste vestiging in België. Yep, dat is nu vrijdag al! De winkel zal te vinden zijn op de Meir in Antwerpen. Dat leuke nieuws kondigt de winkelketen zelf aan op Instagram. Zowel mannen als vrouwen kunnen er hun slag slaan, want beide collecties worden aangeboden. Joepie, yay! 

 

 

Grote plannen 

Tijdens de feestelijke opening shop je een hele dag met 10 euro korting en bij het afrekenen ontvang je ook een goodiebag. En dat is nog niet alles, want je kan ook tal van giftcards winnen. Kortom, nu vrijdag is de Meir dé place to be. 

 

De nieuwe winkel in Antwerpen is meteen ook het grootste filiaal in de Benelux. Na Antwerpen zullen er nog snel andere winkels in ons Belgenlandje volgen. In totaal zullen er drieëntwintig winkels komen voor vrouwen, vier voor mannen en drie voor beide collecties. Onze gebeden zijn verhoord.  

 

 

Een bericht gedeeld door Costes (@costesfashion) op

 

 

Een bericht gedeeld door Costes (@costesfashion) op

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '