Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @urbandecaycosmetics op Instagram

Fantastisch fel!

WOW: het nieuwste oogschaduwpalet van Urban Decay is er eentje voor durvers

Wie aan Urban Decay denkt, denkt automatisch aan fantastische oogschaduw. Het merk werd groot dankzij de 'Naked'-paletjes, die we nog steeds dagelijks met véél plezier gebruiken. Maar het aantal nudetinten dat je kan uitbrengen is niet oneindig, en daarom gaat het merk nu een compleet andere kant op.

Bescherm je ogen, want het allernieuwste oogschaduwpalet van Urban Decay is feller dan fel. Met het Full Spectrum Eyeshadow Palette bewijst het merk dat ze niet enkel op veilige tinten spelen, maar dat ze je oogleden ook eens graag laten knallen. Love!

 

udfull

 

Eenentwintig tinten (!) telt-ie, en daarmee is het Full Spectrum Palette meteen het grootste oogschaduwpalet dat Urban Decay ooit op de markt bracht. Achttien van de tinten zijn volledig nieuw, en drie tinten kon je eerder al terugvinden in andere paletjes.

 

udpalette

 

Qua vormgeving liggen de tinten – van mat tot glanzend en van superfel tot iets gedempter – gerangschikt in een regenboogspectrum, waardoor het palet een ombré-effect krijgt. Niet alleen mooie kleurtjes, dus, maar ook aan de vormgeving is tot in de kleinste details gedacht. 

 

geel

 

Het Full Spectrum Palette is het meest kleurrijke palet dat Urban Decay ooit heeft uitgebracht. Naast eenentwintig vrolijke kleurtjes, bevat het palet een grote spiegel (wat altijd handig is!) én een dubbelzijdige kwast, waardoor je meteen aan de slag kan. Bij deze: wishlisted!

 

rood

 

Hebberig geworden? Het Full Spectrum Eyeshadow Palette van Urban Decay shop je vanaf midden november voor € 54 bij geselecteerde Ici Paris XL-verkooppunten en online.

 

blauw

 

Meer moois van Urban Decay:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '