Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© NikkieTutorials

Eyeliner on fleek, trouwens

WOW: Deze YouTube-goeroe maakt de tijgerfilter van Snapchat na

Nooit eerder voelden wij ons zo fabulous als toen we een selfie maakten met de tijgerfilter op Snapchat. YouTube-goeroe NikkieTutorials was het volledig met ons eens en maakte gewoon een reallife versie van de filter. Inclusief een shitload aan glitter. Net echt!

 

YouTuber Nikkie maakte de tijgerfilter van Snapchat na in slechts 10 minuten. En – zoals we van haar gewend zijn – deed ze dat met de nodige hilarische oneliners als "We might be a Snapchat filter, but we still want to cut a bitch" over haar vlijmscherpe contour.

 

En hoewel de look niet meteen de meest draagbare is, geeft de YouTuber nog wel enkele DIY tips mee. Wat dacht je van een mistje haarspray als basis en finishing spray? Daardoor blijven de glitters extra goed op je gezicht plakken. Geen trucje voor elke dag natuurlijk – haarspray is niet gemaakt voor je huid – maar als je make-up ooit écht moet blijven zitten, is haarlak the way to go.

 

Wij zijn vooral jaloers op Nikkies eyelinerskills. Kunnen we geen Snapchatfilter krijgen waardoor het lijkt of Nikkie onze make-up heeft gedaan, alsjeblieft?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '