Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Girlpower!

WOW: Bella Hadid valt bodyguard aan op New York Fashion Week

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Topmodel Bella Hadid werd omgeven door paparazzi bij het verlaten van de modeshow van Michael Kors op de New York Fashion Week. Toen een van haar bodyguards een vrouwelijke fotografe hardhandig wegduwde, kreeg hij zélf een stoot van Bella.


Vorig jaar struikelde Bella nog op de catwalk tijdens de Michael Kors modeshow door de torenhoge hakken die ze droeg. Dit jaar stond ze op hetzelfde event om een wel heel andere manier in de spotlight. Ditmaal naast de catwalk. Overal waar het jonge model gaat, loopt een horde fotografen achter haar aan. Daarom heeft Bella verschillende bodyguards die haar tussen die paparazzi door naar haar auto helpen.

Duw


Ook nu stond de pers haar op te wachten na de show. Twee vrouwelijke veiligheidsagenten riepen continu ‘Move’ of ‘Get out of the way’ om zich met Bella een weg te banen door de mensen. Een van haar mannelijke bodyguards besloot dat de paparazzi niet snel genoeg aan de kant gingen en hij duwde op een brute manier een vrouwelijke fotografe weg. Daar kon Bella niet mee lachen.

Tranen


Ze gaf haar bodyguard een duw en schreeuwde dat hij het meisje niet mocht aanraken. Ze vroeg ook aan de fotografe, die duidelijk onder de indruk was en zich met tranen uit de voeten maakte, of alles in orde was. Meteen daarna richtte ze zich opnieuw tot haar bodyguard en gaf ze hem nog eens onder zijn voeten. We girls got to stick together!

Deze beelden uit het filmpje van Storm Shadow tonen de woedende Bella:

Bron: Storm Shadow


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '