Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  elevate & artem beliaikin photography via unsplash

Tal van bekende gezichten zoals actrice Lize Feryn, ex-Miss België Annelies Töros en blogger Nathalie Van den Berg verkopen er hun spulletjes.

WEEKENDTIP: scoor een nieuwe outfit op deze outdoor closet sales in Gent en Antwerpen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Te warm om te shoppen dit weekend? Ga dan naar deze outdoor closet sales in Gent en Antwerpen. Met een drankje in de hand scoor je een zalige, nieuwe outfit aan nog zaligere kleine prijsjes.


Iedereen heeft kledingstukken in zijn of haar kast hangen die je amper of zelfs nog nooit hebt gedragen. Een miskoop of het is niet echt meer je stijl? Waarom maak je er dan niet iemand anders gelukkig mee! Dat is het opzet van een closet sale. Je items liggen niet te verstoffen in een hoekje, maar krijgen een tweede leven bij iemand anders.

Koopjes, drankjes en muziek


Dit weekend is het eigenlijk te mooi weer om binnen te kruipen. Wil je zoveel mogelijk zonnestralen meepikken, maar tegelijkertijd toch een beetje shoppen? Ga dan naar een van deze outdoor closet sales. De eerste vindt plaats in Gent. Onder andere actrice Lize Feryn zal er haar spulletjes te koop aanbieden samen met nog een twintigtal andere fashionista’s. Als je haar Instagrampagina checkt, dan weet je dat ze een coole stijl heeft.

De closet sale gaat door op zondag 25 augustus in de Louis Hanssensdreef aan de muziekkiosk in het Gentse Citadelpark. Je kan er van 12 tot 18 uur terecht om koopjes te scoren, een drankje te nuttigen of van de muziek te genieten. Alle info vind je op de Facebookpagina van het event.

Cocktails, een foodtruck en goedkope prijsjes


De tweede outdoor closet sale gaat door in zomerbar Jardim aan de Scheldekaai 28 in Antwerpen. Hier kan je ook op zondag 25 augustus terecht van 14 tot 19 uur. Onder andere de bekende blogger/vlogger Nathalie Van den Berg en ex-Miss België Annelies Töros verkopen er hun kledij, schoenen en accessoires aan goedkope prijzen. Naast shoppen kan je er ook heerlijke cocktails drinken en een hapje eten bij een foodtruck. Meer info vind je terug op hun Facebookpagina.

Hou er rekening mee dat je best cash meeneemt naar deze events, betalen met de Bancontact-app is ook mogelijk. Veel (shop)plezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '